Wolf Hall

7.3 / 10
52 min
Drama, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2015 - 2020 
NetwerkBBC Two
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min20152020 (Beëindigd)
Genres:DramaMiniserie
Netwerk:BBC Two
Wolf Hall is een Amerikaanse serie van de zender BBC Two. De serie ging in première op 21 januari 2015.

Het verhaal speelt zich af van 1500 tot 1535 en beschrijft de snelle groei van de macht van Thomas Cromwell aan het hof van Hendrik VIII van Engeland, tot aan de terechtstelling van Thomas More.

Cromwell werd in een bescheiden familie geboren maar werd de rechterhand van kardinaal Thomas Wolsey, adviseur van de koning. Hij overleefde de val van Wolsey en werd uiteindelijk een van Hendriks belangrijkste ministers. Hij begeleidde de verstoting van Hendriks echtgenote, Catharina van Aragon, diens huwelijk met Anna Boleyn, de afscheuring van de Engelse kerk en de ontbinding van de kloosters.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (2)

Wolf Hall - Seizoen 1

8

Wolf Hall - Eerste aflevering

6

Nieuws (17)

De opnames van het vijfde seizoen van The Crown gaan voorlopig nog niet van start, het seizoen laat nog even op zich wachten.
do 23 juli
The Guardian heeft een lijst gemaakt van de 100 beste series die van 1997 tot heden zijn of worden uitgezonden.
26 sep 2019
10
Voor serieverslinders die houden van Nederlandstalige reeksen begint maart alvast heel goed met nieuwe seizoenen van Crimi Clowns, Dokter Deen en Flikken Maastricht. Maar ook voor wie meer houdt van Amerikaanse...
27 feb 2018

Populaire reacties (1)

1
31 jan 2015
Een zeer langdradig, eentonig en saai gebeuren. De ambiance is daarentegen wel mooi neer gezet. Maar daarvoor ga ik echt niet kijken.
Iemand die dat wil zien kan zich beter verheugen met Reign. Een serie die beter uit de verf komt.

Vergelijkbare series

Versailles
2 stemmen
Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem