Witches of East End

7.7 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.7 / 10
2seizoenen/23afleveringen/2013 - 2014 
NetwerkLifetime
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20132014 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:Lifetime
Witches of East End is een Amerikaanse fantasyserie van de zender Lifetime. De serie ging in première op 6 oktober 2013.

Witches Of East End is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Melissa de la Cruz en volgt Joanna Beauchamp. Samen met haar dochters Freya en Ingrid leidt Joana Beauchamp een gewoon, kommerloos leven in East Haven. Wat beide dochters echter niet weten is dat ze de volgende generatie heksen zijn. Wanneer Freya zich verloofd, dwingen een aantal voorvallen Joana ertoe haar dochters te bekennen dat zij inderdaad onsterfelijke heksen zijn met superkrachten.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 10
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 2

Populaire reacties (15)

avatar anonymous
-
31 aug 2014
Tweede seizoen is tot nu toe stukken beter als het kleffe eerste seizoen, wilde er eigenlijk mee stoppen maar ben toch blij dat ik er mee door ben gegaan. Die trieste driehoeksverhouding is gelukkig weg, maakt de serie een heel stuk leuker om te kijken
avatar anonymous
-
9 Mei 2014
Dit is echt mooie serie moet echt snel verdergaan !

Vergelijkbare series

Witches of East End