Wanderlust

6.9 / 10
60 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.9 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2018 - 2018 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:60 min20182018 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:BBC One
Wanderlust is een Engelse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 4 september 2018.

Wanderlust volgt Joy Richards, een therapeute die een manier probeert te vinden om de vonk met haar echtgenoot levend te houden, na een fietsongeval, zorgt ervoor dat ze opnieuw hun relatie moeten herwaarderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6

Recensies (1)

Wanderlust - Seizoen 1 (eerste twee afleveringen)

8.5

Nieuws (9)

Amazon Prime Video werkt aan de peperdure fantasyserie The Lord of the Rings. Het zal naar verwachting een van de duurste televisieseries ooit worden. Er zijn al twee seizoenen aangekondigd.
15 jan 2020
5
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van Netflix. We hebben nu een update gemaakt van de streamingdienst-series.
6 aug 2019
14
Netflix heeft weer een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
24 apr 2019
28

Populaire reacties (3)

6
11 nov 2018
Begon erg leuk. Maar werd steeds saaier en saaier. Aflevering 5 heb ik geskipped . Kwam er maar niet doorheen. Jammer want is een leuk verhaal op zich
6
03 nov 2018
Een serie met een anticlimax! In het begin dacht ik dat het nog wat zou worden, heb ook best wel moeten lachen, maar aflevering 5 was echt verschrikkelijk saai en traag. Ik had mijn hoop nog gevestigd op de laatste aflevering, maar die maakte het ook niet meer goed. Ik kan dan ook niet meer dan een mager zesje geven aan deze serie.

Vergelijkbare series

Dexter
1 stem
Friends
1 stem
Lost
1 stem
Sherlock
1 stem