Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Wanderlust vanaf 19 oktober te zien bij Netflix

Netflix heeft de premièredatum aangekondigd voor Wanderlust, de serie met Emmy- en Golden Globe Award-winnende actrice Toni Collette.

Wanderlust zal wereldwijd op 19 oktober 2018 te zien zijn op Netflix. De BBC, die coproducent is, gaat de serie ook vertonen.

6032 Wanderlust2
Steven Mackintosh en Toni Collette

Wanderlust kijkt naar hoe mensen goede relaties opbouwen en onderhouden en stelt de vraag ​​of levenslange monogamie mogelijk is - of zelfs wenselijk. Toni Collette speelt Joy Richards, een therapeut die een manier probeert te vinden om haar vonk levend te houden met haar echtgenoot na een fietsongeval, waardoor ze hun relatie opnieuw moeten vormgeven. Terwijl we haar familie, vrienden, buren en klanten ontmoeten, komen opmerkelijke verhalen over liefde, begeerte en verboden begeerte naar voren.

Wanderlust, bestaande uit zes afleveringen, is gerealiseerd door Doctor Foster producent Drama Republic. De serie is gefilmd in Manchester, Engeland, met een cast waar ook Steven Mackintosh, Zawe Ashton en Royce Pierreson deel van uitmaken. Bekijk hieronder de trailer die de BBC online heeft gezet.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 6
Episode 6
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Wanderlust