Vis a Vis

8.5 / 10
70 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Vierde seizoen Vis a Vis in september bij Netflix

Vis a Vis is een Spaanse dramaserie van de zender Antena 3. Het derde seizoen van de serie werd op 30 augustus toegevoegd door Netflix.

En nu blijkt dat het vierde en laatste seizoen al zal volgen op 25 september. Vis a Vis toont het verhaal van Macarena (Maggie Civantos), een jong meisje dat in een vrouwengevangenis zit. Macarena's leven staat op zijn kop als ze wordt veroordeeld en naar de gevangenis wordt gestuurd. De breekbare en onschuldige jonge vrouw moet zich aanpassen aan de harde gevangeniswereld waar het belangrijk is om te overleven. De strijd om te overleven hangt af van coëxistentie tussen gevangenen, gekenmerkt door allianties, verraad en vendetta's. Macarena ontdekt al snel dat te veel mensen in de gevangenis op het spoor zijn van 9 miljoen euro, gestolen uit een bestelwagen...De serie wordt door veel kijkers omschreven als 'de extremere versie van Orange Is the New Black'. Er zal geen vijfde seizoen van Vis a Vis volgen. Maar in mei 2019 werd door FOX en Globomedia wel een spin-off van Vis a Vis aangekondigd. Daarin staan de twee fanfavorieten Maggie Civantos en Najwa Nimri centraal. Zij kruipen opnieuw in de huid van respectievelijk Macarena en Zulema. De serie heet Vis a Vis: El Oasis en wordt in 2020 verwacht.
Vorige aflevering
The Yellow Tide
04x08
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_H3nDri3
01 sep 2019 12:09 -
Gisteren de eerste aflevering gezien van deze serie. Had een soort OITNB verwacht, maar afgaand op de eerste aflevering is de serie veel rauwer dan de Netflix serie. Ga verder kijken.

Wel lange afleveringen trouwens.
Reageer

Laatste nieuws

Netflix heeft de releasedatum van de nieuwe komedieserie Space Force bekendgemaakt. Vrijdag 29 mei kunnen we de serie, die afkomstig is van de makers van The Office, bekijken op de streamingdienst.
Vandaag, 13:05
Het tweede seizoen van Homecoming, met een nieuw verhaal en een nieuwe actrice in de hoofdrol, start eind mei op Amazon Prime Video.
Vandaag, 12:00
Vanaf begin juni zend Fox elke maandag twee afleveringen uit van The Handmaid's Tale. Seizoen een en twee zijn achter elkaar te zien, het derde seizoen volgt later.
Vandaag, 11:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
2
De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
Gisteren, 15:00
Begin Mei wordt er op CBS een speciale aflevering van All Rise uitgezonden. Vanwege de richtlijnen rond het coronavirus, is de aflevering volledig gedraaid via platformen zoals FaceTime.
Gisteren, 14:00