Vis a Vis

8.5 / 10
70 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.5 / 10
4seizoenen/40afleveringen/2015 - 2019 
NetwerkAntena 3
De serie is beëndigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Netflix
Looptijd:70 min20152019 (Beëindigd)
Genres:Misdaad
Netwerk:Antena 3
Vis a Vis is een Spaanse misdaadserie van de zender Antena 3. De serie ging in première op 20 april 2015.

"VIS A VIS" toont het verhaal van Macarena, een jong meisje dat in een vrouwengevangenis zit. Macarena's leven staat op zijn kop als ze wordt veroordeeld en naar de gevangenis wordt gestuurd. De breekbare en onschuldige jonge vrouw moet zich aanpassen aan de harde gevangeniswereld waar het belangrijk is om te overleven. De strijd om te overleven hangt af van coëxistentie tussen gevangenen, gekenmerkt door allianties, verraad en vendetta's. Macarena ontdekt al snel dat te veel mensen in de gevangenis op het spoor van 9 miljoen euro zijn gestolen uit een bestelwagen ...
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 11
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 9
Seizoen 4
0 / 8

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Vis a Vis.

Nieuws (16)

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
dinsdag, 16:00
3
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
do 19 maart
De eerste beelden van Vis a vis: El oasis, de spin-off van Vis a Vis, zijn nu te zien. Het is nog niet bekend of en wanneer de spin-off in Nederland te zien is.
di 17 maart

Populaire reacties (4)

-
05 sep 2019
Geweldige Serie, continue spannend en top verhaallijn,
10
10 okt 2019
Ik kijk naar netflix al ruim 5 jaar, maar dit is de beste serie die ik ooit gezien heb. Dit is de eerste serie die ik zo snel uitgekeken heb, na orphan black. Zou hem gelijk weer willen starten, chapeau.

Vergelijkbare series

Prison Break
11 stemmen
Breaking Bad
5 stemmen
Homeland
3 stemmen
The Sinner
3 stemmen