Vikings: Valhalla

-
45 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor Vikings: Valhalla

Vikings- fans weten eindelijk wanneer de vervolgserie Vikings: Valhalla op Netflix zal verschijnen.

Vikings: Valhalla werd in november 2019 aangekondigd. De cast bestaat onder andere uit Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Jóhannesson, Laura Berlin, David Oakes en Caroline Henderson. De serie speelt zich meer dan 100 jaar na de Vikings-serie af, in de tijd van de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson.

Netflix onthulde het volgende over Vikings: Valhalla in een persbericht:

Vikings: Valhalla speelt zich meer dan duizend jaar geleden af ​​in het begin van de 11e eeuw en vertelt de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd – de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) en de ambitieuze Noorse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Terwijl de spanningen tussen de Vikingen en het Britse koningshuis een bloedig breekpunt bereiken en de Vikingen zelf botsen over hun tegenstrijdige christelijke en heidense overtuigingen, beginnen deze drie Vikingen aan een epische reis die hen over oceanen en slagvelden zal voeren, van Kattegat tot Engeland en daarbuiten, terwijl ze vechten voor overleving en glorie.

Vikings: Valhalla, dat zich meer dan honderd jaar na het einde van de originele Vikings-serie afspeelt, is een nieuw avontuur dat historische authenticiteit en drama combineert met ruige, meeslepende actie. Van showrunner en uitvoerend producent Jeb Stuart, Valhalla is ook uitvoerend geproduceerd door Morgan O'Sullivan, Michael Hirst, Sheila Hockin, Steve Stark, James Flynn, John Weber, Sherry Marsh en Alan Gasmer, Paul Buccieri, en ook met Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson, David Oakes, Laura Berlin en Caroline Henderson.

Netflix heeft bekend gemaakt dat Vikings Valhalla vanaf 25 februari 2022 te zien zal zijn.
Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Vikings: Valhalla