Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Vikings: Valhalla blijkt een blijvertje

De historische spin-off serie Vikings: Valhalla is vernieuwd met een tweede en derde seizoen.

Goed nieuws voor alle fans van de stoere mannen en vrouwen uit Scandinavië. De Vikingen zijn nog even niet weg te slaan van ons scherm. Vikings: Valhalla, de spin-off van de populaire historische serie Vikings, krijgt er niet één, maar twee seizoenen erbij.

Dat betekent dat de veelgeprezen historische avonturenserie in 2023 een tweede seizoen en waarschijnlijk in 2024 het derde seizoen zal beleven. Tot nu toe zijn er in totaal 24 afleveringen besteld en de volgende acht afleveringen voor het tweede seizoen zijn al opgenomen. Die worden op dit moment bewerkt zodat de fans in 2023 kunnen gaan genieten van een tweede seizoen.

Vikings: Valhalla speelt zich 100 jaar na de gebeurtenissen in Vikings af. Hoewel de legende van Ragnar voortleeft komen de oude personages niet meer terug in de serie. Valhalla verweeft een aantal fictieve en historische personages met elkaar.

Het derde seizoen zal worden opgenomen in de lente van dit jaar. De serie Vikings: Valhalla is sinds 25 februari te streamen in Nederland en België bij Netflix.
Vorige aflevering
The Reckoning
The Reckoning
02x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Vikings: Valhalla