Vikings: Valhalla

8,0 / 10
55 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Startdatum tweede seizoen Vikings: Valhalla

Vikings: Valhalla keert binnenkort terug op Netflix. De streamingdienst heeft de startdatum voor seizoen twee bekendgemaakt.

Met in de hoofdrollen Sam Corlett, Frida Gustavsson, Leo Suter, Bradley Freegard, Jóhannes Haukur Jóhannesson , Laura Berlin, David Oakes, Pollyanna McIntosh en Soren Pilmark, is de Netflix-serie een vervolg op Vikings en speelt zich 100 jaar na de gebeurtenissen van die serie af. Vikings: Valhalla laat het begin van het einde van de Vikingtijd zien.

Vikings: Valhalla

De serie ging in februari 2022 van start en in maart 2022 werd bevestigd dat hij was verlengd voor een tweede én een derde seizoen. De verlenging was geen verrassing, aangezien er 24 afleveringen werden besteld toen de serie groen licht kreeg.

Het is nu bekend dat het achtdelige tweede seizoen van Vikings: Valhalla verschijnt op 12 januari 2023.

Netflix onthulde meer over de terugkeer van de serie in een persbericht:

"Vikings: Valhalla laten de heroïsche avonturen van enkele van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd zien - de legendarische ontdekkingsreiziger Leif Eriksson (Sam Corlett), zijn vurige en eigenzinnige zus Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson), en de ambitieuze Noordse prins Harald Sigurdsson (Leo Suter). Seizoen twee vindt onze helden kort na de tragische val van Kattegat; een gebeurtenis die hun dromen heeft verbrijzeld en hun lot heeft veranderd. Ze zijn plotseling voortvluchtig in Scandinavië en worden gedwongen hun ambities en moed te testen in werelden voorbij de fjorden van Kattegat.
Video on youtube
Vorige aflevering
The End of the Beginning
The End of the Beginning
01x08
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Vikings: Valhalla