Vikings

8.4 / 10
44 min
Avontuur, Historie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Vikings krijgt spin-off bij Netflix

Vikings is een Canadees-Ierse historische avonturenserie van de zender History. De serie ging in 2013 van start.

Vikings volgt de avonturen van Ragnar Lothbrok (Travis Fimmel), de grootste held in zijn tijd. De serie toont wat er in zijn familie en omgeving gebeurt, terwijl hij de koning van de Vikingen wordt. Het zesde seizoen van Vikings gaat op 4 december van start bij History en de serie is hier volgen bij Ziggo Movies & Series.Netflix heeft dinsdag aangekondigd dat er een spin-off komt: Vikings Valhalla. Het is een MGM-televisieserie van de maker van Vikings, Michael Hirst, die het verhaal van de epische saga zal voortzetten.

Vikings: Valhalla zal de avonturen volgen van de beroemdste Vikingen die ooit hebben geleefd, 100 jaar na de gebeurtenissen van de originele serie. De spin-off serie zal een aantal van de beroemdste Vikings volgen die ooit geleefd hebben, zoals Leif Erickson, Freydis, Harald Harada en Willem de Veroveraar, alias Willem I.

Vikings: Valhalla zal voor een groot deel worden gemaakt door dezelfde crew als Vikings en de opnamen vinden plaats in Ierland. "Ik ben meer dan enthousiast dat we de voortzetting van onze Vikings-saga kunnen aankondigen", zei Michael Hirst in een verklaring. "Ik weet dat onze fans over de hele wereld enthousiast zullen zijn over het besluit van Netflix om deze serie te financieren. Jeb Stuart zal nieuwe en spannende verhaallijnen maken over de beroemdste Vikingen die in de geschiedenis bekend zijn."
Vorige aflevering
The Best Laid Plans
The Best Laid Plans
06x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_Northlander
20 nov 2019 11:04 -
Heel vet! Super blij dat we meer krijgen te zien van deze reeks!
Reageer
avatar_Javelin
20 nov 2019 11:14 -
Zolang het maar niet zo'n History Channel documentaire gaat worden. Dat hebben ze toen ook met de Romeinen gedaan en daar ben ik snel mee gestopt. Ik hoef niet elke 10 minuten een historicus aan het woord om extra details te melden, stop dat maar in de serie.
Reageer
avatar_JanWillemK
21 nov 2019 07:43 - 21 nov 2019 07:46
Uitstekende keuze.
Hopen dat de serie net zo bizar is als Vikings zelf! Dan moet het een succes worden.

Katheryn Winnick heeft natuurlijk al een keer als producer geholpen. Lijkt mij een goede keuze om haar ook de kans te geven.
Reageer

Laatste nieuws

MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 16:09
Comic Con is voorbij, het nieuws komt nu mondjesmaat binnen. We hebben het nieuws van 27 juli tot en met 2 augustus voor je verzameld.
Gisteren, 09:00
De nieuwe dramaserie Filthy Rich (US) gaat eind september in première en het eerste seizoen van L.A.'s Finest wordt vanaf eind september uitgezonden bij FOX.
zondag, 12:00
Als er niets meer verandert gaan de opnames van de Amerikaanse actie politieserie S.W.A.T. (2017) aankomende week weer van start.
zondag, 11:00
1
Damon Wayans Jr. (Happy Together (2018)) zal de hoofdrol spelen in een nieuwe actie komedieserie van David Caspe, Matthew en Daniel Libman voor Peacock.
zondag, 10:00
Er komt een einde aan La Casa de Papel. Het Spaanse succes van Netflix zal met het recent aangekondigde vierde seizoen (vijfde deel) eindigen.
zondag, 09:00
3