Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

CBS vernieuwt Under the Dome en Extant, cancelt Reckless

CBS heeft goed nieuws voor de fans van Extant. De serie over astronaute Molly Woods, gespeeld door Halle Berry, krijgt een tweede seizoen. Ook de zomerserie Under the Dome krijgt een vervolg. De serie gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King krijgt een derde seizoen.

"We zijn toegewijd om aan onze kijkers en adverteerders het hele jaar door een programmering met een breed scala van verhalen te leveren," zegt Nina Tassler, voorzitter van CBS Entertainment. "Wij zien het voortzetten van de zomerprogrammering als een geweldige plek voor unieke concepten, innovatieve bedrijfsmodellen en gepassioneerd televisie publiek.

Under the Dome had deze zomer gemiddeld 11 miljoen kijkers en Extant een gemiddelde van 8,64 miljoen kijkers, reden genoeg dus voor CBS om deze twee zomerseries te vernieuwen. In de zomer van 2015 zal, naast Under the Dome en Extant, de eerder aangekondigde nieuwe dramaserie ZOO, gebaseerd op James Pattersons bestseller, worden uitgezonden. Ook zal de volgende editie (seizoen 17) van de zomer realiteit hitserie Big Brother, die is vernieuwd voor 2015 en 2016, worden uitgezonden.

Helaas voor de fans heeft CBS daartegenover besloten om Reckless de juridische dramaserie na één seizoen te cancelen. Reckless startte deze zomer met 3,99 miljoen kijkers en deed het aan het eind niet beter met 3,91 miljoen kijkers. CBS had al besloten om de laatste paar aflevering op een zaterdagavond uit te zenden.

Ben je het met de vernieuwing eens en ga je kijken naar ZOO, of had je liever gezien dat Reckless was doorgegaan?
Vorige aflevering
The Enemy Within
The Enemy Within
03x13
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_anonymous
10 okt 2014 11:45 -
Ah, nee... Ik vond Reckless zo leuk. Gelukkig hebben ze het wel goed afgesloten zonder al te veel rare cliffhangers. Op naar een nieuwe serie.
Reageer
avatar_JanWillemK
10 okt 2014 18:02 -
En toch word weer Under the Dome vernieuwd. Schande.
Ik zal de serie wel kijken overigens. Haha :P
Reageer
avatar_antimidant
11 okt 2014 00:09 -
Tja..Als het toch wordt uitgezonden. Misschien wordt UTD nog wat.
Reageer
avatar_Bart76
11 okt 2014 22:24 -
Ben blij dat extant door gaat, ik vind het een super goede serie.
Reageer
avatar_sonnetje9
12 okt 2014 10:43 -
Jammer van under the dome, had wel verwacht dat dat ondertussen een keer gecanceld zou worden.
Reageer
avatar_anonymous
13 okt 2014 08:19
Op basis van de kijkcijfers voor een zomerserie is het terecht, maar op basis van kwaliteit... Puinhoop.
Reageer
Under the Dome