Under the Dome

7.5 / 10
41 min
Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
3seizoenen/39afleveringen/2013 - 2015 
NetwerkCBS
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:41 min20132015 (Beëindigd)
Netwerk:CBS
Under the Dome is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender CBS. De serie ging in première op 24 juni 2013.

Under the Dome is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Stephen King. Het verhaal gaat over een klein stadje in New England die op onverklaarbare wijze is afgesloten van de rest van de wereld door een enorme transparante koepel. Inwoners van de stad proberen te overleven in de verslechterde post-apocalyptische omstandigheden en zoeken naar antwoorden op de vraag wat deze barriere is, waar het vandaan kwam en hoe ze de kunnen laten verdwijnen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 13
Seizoen 2
0 / 13
Seizoen 3
0 / 13

Recensies (9)

Under the Dome - Seizoen 3

7

Under the Dome - Seizoen 2

4.5

Nieuws (74)

Amazon Prime Video geeft groen licht aan Paper Girls, gebaseerd op de de stripboeken van Brian K. Vaughan en Cliff Chiang.
24 jul 2020
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 mrt 2019
Een gedicht van Stephen King, The Bone Church, is het uitgangspunt voor een nieuwe televisieserie. King is een Amerikaanse schrijver van onder meer horror- en sciencefictionverhalen en thrillers. Hij is bekend van...
25 feb 2018
1

Populaire reacties (136)

4
30 sep 2013
@winthoos

Het is niet alleen iets tegen Natalie Martinez, degene die Linda speelt. Ze kan, vindt ik althans, niet goed acteren. Dat ten eerste..

Ten tweede is de personage echt strontvervelend. Ze hebben haar zo neergezet dat ze de baas moet spelen, maar als je haar ziet staan negeert eigenlijk iedereen haar en heeft ze totaal geen controle. Anders dan Barbie en Big Jim die wel worden aangehoord.

Ze komt gewoon niet geloofwaardig over.

Maar goed, het zal grotendeels liggen aan hoe de producers en schrijvers het personage hebben neergezet.
4
09 jul 2014
Dit was nou typisch zo een aflevering dat ik me afvraag waarom ik de serie nog volg.. Alles is ook gewoon zo slecht in elkaar gezet.
Het acteerwerk is trouwens echt beneden pijl. Ongelooflijk.

En toch maakt deze serie me gigantisch aan het lachen. Al lach ik de serie wel uit, in plaats van toe.

Vergelijkbare series

The 100
25 stemmen
Revolution
13 stemmen
The Last Ship
13 stemmen
Grimm
9 stemmen
Jericho
6 stemmen
Lost
4 stemmen