Ugly Betty

7.5 / 10
44 min
Drama, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.5 / 10
4seizoenen/85afleveringen/2006 - 2010 
NetwerkABC
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20062010 (Beëindigd)
Genres:DramaComedy
Netwerk:ABC
Ugly Betty is een Amerikaanse dramedyserie van de zender ABC. De serie ging in première op 28 september 2006.

Ugly Betty volgt het leven van Betty Suarez (America Ferrera), een latina uit New York, die werkt voor Daniel Meade (Eric Mabius). Samen werken ze in de zaak van zijn vader Bradford (Alan Dale), Meade Publications. Daniel is de hoofdredacteur van het populairste blad, Mode Magazine en Betty is zijn secretaresse. Naast Daniel werken ook Bradfords 'dochter' Alexis (Rebecca Romijn) en Daniels moeder Claire (Judith Light) in de zaak.

Wilhelmina Slater (Vanessa Williams) is de gemene creatieve directeur van het magazine die niets liever wil dan zelf het magazine in handen hebben. Nadat de voormalige hoofdredactrice in mysterieuze omstandigheden om het leven komt, had zij erop gerekend die positie te mogen innemen. Maar die functie gaat naar Daniel en ze probeert op allerlei manieren de leiding zelf in handen te krijgen. Ze wordt hierin bijgestaan door haar homoseksuele assistent Marc St. James (Michael Urie), die samen met baliebediende Amanda Tanen (Becki Newton) Betty en Daniel proberen tegen te werken. Maar er werken ook nog wat mensen met wie Betty het wel kan vinden: Henry Grubstick (Christopher Gorham) werkt op de boekhouding en is stiekem verliefd op Betty, Christina McKinney (Ashley Jensen) is verantwoordelijk voor de kleding bij Mode Magazine en goede vriendin van Betty en Giovanni "Gio" Rossi (Freddy Rodriguez), een sandwichverkoper bij hen in het gebouw.

Betty woonde vroeger bij haar vader Ignacio (Tony Plana) in Queens. Zus Hilda (Ana Ortiz) en haar zoon Justin (Mark Indelicato) wonen er nog steeds. Betty verlaat als eerste het nest wanneer ze een appartement vindt in de stad, maar na een hartaanval van haar vader keert ze terug naar huis.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 23
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 18
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 24
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 20
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Ugly Betty.

Populaire reacties (1)

avatar anonymous
-
30 dec 2011
Heb de vlaamse versie van Ugly Betty gezien,mooi maar belange niet zo goed als Ugly Betty.

Het gaat niet alleen om het lelijke meisje Betty maar ook over de geheimen die de familie Meade met zich meedraagt.

Echt een serie om te huilen en te lachen!

Vergelijkbare series

Ugly Betty