Ugly Betty

7.6 / 10
44 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ugli Betty ook te zien bij Ziggo

Ugly Betty is een Amerikaanse dramedyserie van de zender ABC die vier seizoenen te zien was van 2006 tot en met 2010.

Onlangs maakte Videoland bekend dat zij Ugly Betty (alle 85 afleveringen verdeeld over vier seizoenen) op 3 juni aan het aanbod toevoegen. En nu heeft Ziggo Movies & Series gemeld dat ook zij de complete serie aanbieden vanaf 3 juni.

Ugly Betty volgt het leven van Betty Suarez (America Ferrera), een latina uit New York, die werkt voor Daniel Meade (Eric Mabius). Samen werken ze bij Meade Publications, de zaak van zijn vader Bradford (Alan Dale). Daniel is de hoofdredacteur van het populairste blad, Mode Magazine, en Betty is zijn secretaresse. Naast Daniel werken ook Bradfords dochter Alexis (Rebecca Romijn) en Daniels moeder Claire (Judith Light) in de zaak.

Wilhelmina Slater (Vanessa Williams) is de gemene creatieve directeur van het magazine die niets liever wil dan zelf het tijdschrift in handen hebben. Nadat de voormalige hoofdredactrice onder mysterieuze omstandigheden om het leven kwam, had zij erop gerekend die positie te mogen innemen. Maar die functie gaat naar Daniel en ze probeert op allerlei manieren de leiding zelf in handen te krijgen.

Vorige aflevering
Hello Goodbye
04x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Anne+ komt terug. In het eerste seizoen zagen we hoe de lesbische twintiger Anne terugblikt op haar turbulente leven tijdens haar studententijd en hoe diverse meisjes en relaties haar hebben gevormd tot de persoon die zij nu is.
Vandaag, 16:00
Hulu wint de strijd om de nieuwste thrillerdrama serie van de Oscarwinnende schrijver Graham Moore (The Imitation Game). Verschillende netwerken hadden interesse in The Holdout, gecreëerd en geschreven op basis van het nieuwste boek van Moore.
Vandaag, 15:00
Showtime heeft een pilot besteld van The Curse, een komedieserie van de regisseurs en co-schrijvers Benny en Josh Safdie (Uncut Gems) en bedenker Nathan Fielder (Nathan for You).
Vandaag, 14:00
The Walking Dead is een Amerikaanse horrorserie van de zender AMC. De serie loopt al sinds oktober 2010.
Vandaag, 13:00
On My Block is een Amerikaanse komedieserie van Netflix. De serie ging in première in maart 2018. Het derde seizoen verschijnt in maart 2020.
Vandaag, 12:00
Eric Newman, bekend als showrunner van de Netflix-series Narcos en Narcos: Mexico, gaat de korte dramaserie Painkiller voor de streamingdienst maken, met als thema de opioïdencrisis in Amerika.
Vandaag, 11:06