Ugly Betty

7.5 / 10
44 min
Drama, Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Ugli Betty ook te zien bij Ziggo

Ugly Betty is een Amerikaanse dramedyserie van de zender ABC die vier seizoenen te zien was van 2006 tot en met 2010.

Onlangs maakte Videoland bekend dat zij Ugly Betty (alle 85 afleveringen verdeeld over vier seizoenen) op 3 juni aan het aanbod toevoegen. En nu heeft Ziggo Movies & Series gemeld dat ook zij de complete serie aanbieden vanaf 3 juni.

Ugly Betty volgt het leven van Betty Suarez (America Ferrera), een latina uit New York, die werkt voor Daniel Meade (Eric Mabius). Samen werken ze bij Meade Publications, de zaak van zijn vader Bradford (Alan Dale). Daniel is de hoofdredacteur van het populairste blad, Mode Magazine, en Betty is zijn secretaresse. Naast Daniel werken ook Bradfords dochter Alexis (Rebecca Romijn) en Daniels moeder Claire (Judith Light) in de zaak.

Wilhelmina Slater (Vanessa Williams) is de gemene creatieve directeur van het magazine die niets liever wil dan zelf het tijdschrift in handen hebben. Nadat de voormalige hoofdredactrice onder mysterieuze omstandigheden om het leven kwam, had zij erop gerekend die positie te mogen innemen. Maar die functie gaat naar Daniel en ze probeert op allerlei manieren de leiding zelf in handen te krijgen.

Vorige aflevering
Hello Goodbye
Hello Goodbye
04x20
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00