Tru Calling

7.5 / 10
43 min
Fantasy
Volg deze serie
7.5 / 10
2seizoenen/27afleveringen/2003 - 2005 
NetwerkSyfy
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20032005 (Beëindigd)
Genres:Fantasy
Netwerk:Syfy
Tru Calling is een Amerikaanse fantasieserie van de zender Syfy. De serie ging in première op 30 oktober 2003.

Tru Calling volgt het leven van Tru Davies. Tru Davies startte na haar middelbare school een opleiding geneeskunde. Wanneer haar stage in het ziekenhuis slecht wordt geëvalueerd, neemt ze totaal onverwacht een job aan in het plaatselijke mortuarium. Op een dag vertrekt ze ’s ochtends naar haar werk. Tijdens haar shift vraagt plots een overleden vrouw hulp aan Tru. Daarop schrikt Tru wakker in haar bed en beseft dat ze zonet een nachtmerrie had. Tru staat op, maakt zich klaar voor werk en vertrekt. Dan komt ze tot de conclusie dat alles wat ze nu ziet en hoort identiek is als in haar nachtmerrie. Ze zoekt de dame van haar nachtmerrie op en vermijdt zo dat deze zal sterven. Ze komt tot het besef dat alles wat ze ’s nachts droomt, de feitelijke toekomst is. Gezien deze toekomst meestal dodelijk of slecht afloopt, voelt Tru zich geroepen om actie te ondernemen om zo de toekomst te veranderen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 20
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 7
Seizoen 2

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie Tru Calling.

Populaire reacties (6)

avatar anonymous
-
17 jan 2015
goede morgen ik had een vraagje zijn er 20 afleveringen van tru calling serie 1 ik weet het niet zeker wel van serie 2 hartelijk bedankt voor de mooie site een prettig weekend toe gewenst groetjes wmhaast
avatar anonymous
-
19 dec 2014
Stom einde!

Vergelijkbare series

Heroes
2 stemmen
Lost
2 stemmen
Smallville
2 stemmen
Dollhouse
2 stemmen
Charmed
2 stemmen
Tru Calling