Treadstone

7.8 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

CBS TV Studios en Jerry Bruckheimer TV produceren Game, de serie zal binnen kort op de markt verschijnen. Martin Lawrence en Snoop Dogg vervullen de hoofdrol.
ma 31 augustus
De horrorserie The Purge en de misdaadserie Treadstone zijn door USA Network gecanceld. Beide series zijn gebaseerd op een film-franchise.
14 mei 2020
1
Watchmen, Catherine the Great, Batwoman en Raising Dion zijn slechts een kleine greep uit de nieuwe series die in oktober in première gaan.
29 sep 2019
Oktober heeft een bomvolle agenda, nieuwe series en series die weer van start gaan. Bijna elke dag van oktober heeft wel een start of première. Goliath, Big Mouth, The Walking Dead, Meisje van plezier en BoJack Horseman zijn er maar een paar.
28 sep 2019
Deze week in het overzicht van afgelopen week heel veel aankondigingen van nieuwe series, pilots, première- en startdatums en trailers. Ook kun je nog meedoen aan de prijsvraag. Kijk hieronder voor dit nieuws en meer van 19 tot en met 25 augustus.
26 aug 2019
USA Network heeft een premièredatum aangekondigd voor het eerste seizoen van Treadstone en een startdatum voor het tweede seizoen van The Purge.
24 aug 2019
USA Network komt binnenkort met een nieuwe misdaadserie met als titel Treadstone, een spin-off van de Jason Bourne-bioscoopfilms.
11 aug 2019
1
The OA, The 100, Peaky Blinders, Atlanta, updates, nieuwe series en trailers. Ook afgelopen week kwam er weer serienieuws uit. Hieronder kun je alles vinden.
12 aug 2019