Treadstone

7.8 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer van misdaadserie Treadstone

USA Network komt binnenkort met een nieuwe misdaadserie met als titel Treadstone, een spin-off van de Jason Bourne-bioscoopfilms.

In de serie zien we hoe het geheime CIA-programma Treadstone wordt ingezet en benut voor geheime operaties waarbij haast onverslaanbare huurmoordenaars worden ingezet. Treadstone stuurt onbewuste proefpersonen op dodelijke missies. De hoofdrollen in Treadstone worden gespeeld door Jeremy Irvine en Brian J. Smith. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Omar Metwally, Tracy Ifeachor, Han Hyo Joo, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle, Patrick Fugit, Michael Gaston, Shruti Haasan, Tess Haubrich en Michelle Forbes.

Heroes-bedenker Tim Kring is de scenarioschrijver en uitvoerend producent. USA Network heeft nog geen exacte startdatum gemeld voor de serie Treadstone, maar in de trailer wordt ‘oktober’ genoemd.

Vorige aflevering
The Cicada Covenant
The Cicada Covenant
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_blanc
13 aug 2019 04:36 -
This is gonna be so cool
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
2
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Gisteren, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Gisteren, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Gisteren, 09:00