Treadstone

7.7 / 10
45 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Trailer van misdaadserie Treadstone

USA Network komt binnenkort met een nieuwe misdaadserie met als titel Treadstone, een spin-off van de Jason Bourne-bioscoopfilms.

In de serie zien we hoe het geheime CIA-programma Treadstone wordt ingezet en benut voor geheime operaties waarbij haast onverslaanbare huurmoordenaars worden ingezet. Treadstone stuurt onbewuste proefpersonen op dodelijke missies. De hoofdrollen in Treadstone worden gespeeld door Jeremy Irvine en Brian J. Smith. Andere rollen in de serie zijn weggelegd voor Omar Metwally, Tracy Ifeachor, Han Hyo Joo, Gabrielle Scharnitzky, Emilia Schüle, Patrick Fugit, Michael Gaston, Shruti Haasan, Tess Haubrich en Michelle Forbes.

Heroes-bedenker Tim Kring is de scenarioschrijver en uitvoerend producent. USA Network heeft nog geen exacte startdatum gemeld voor de serie Treadstone, maar in de trailer wordt ‘oktober’ genoemd.

Vorige aflevering
The Cicada Covenant
01x10
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_blanc
13 aug 2019 04:36 -
This is gonna be so cool
Reageer

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld: lege supermarkt-schappen, straten en pleinen. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe vul je je tijd? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën.
Gisteren, 15:00
4
In de maand maart kwam de economie van Nederland tot een halt. De strijd aangaan met corona was nu het enige nieuws wat belangrijk was. Voorkomen dat mensen besmet raken en ziek worden.
Gisteren, 14:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van The New Pope. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 13:00
De populaire komedieserie De Luizenmoeder krijgt een film de opnames zijn gepland voor tweede helft 2020.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56