Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Netflix-serie Top Boy krijgt vierde seizoen

Top Boy is een Britse dramaserie van Netflix (voorheen Channel 4). In 2011 en 2013 waren de eerste twee seizoenen te zien. Daarna volgde in 2019 het derde seizoen.

Top Boy gaat over de sociale wijk Summerhouse in Oost-Londen waar de lokale drugshandel goeddeels in handen is van Dushane (Ashley Walters). Maar hij wil nog hogerop. Om 'top boy' te worden en zijn rivalen uit te schakelen gaat hij in zee met de beruchte drugsbaron Bobby Raikes (Geoff Bell). In dezelfde ruige buurt probeert de 13-jarige Ra’Nell (Malcolm Kamulete) op het rechte pad te blijven – en uit de buurt van types als Dushane, die minderjarige hulpjes goed kunnen gebruiken. Maar als zijn moeder in de psychiatrie belandt en Ra’Nell het plots alleen moet rooien, en zijn beste vriend wél bij de bende gaat, wordt het een stuk moeilijker om te weerstaan aan de verleiding

Netflix heeft een vierde seizoen besteld van Top Boy, zo heeft rapper Drake laten weten. De rapper, die tegenwoordig executive producer is van diverse series, heeft de serie nieuw leven ingeblazen door in oktober 2019 een derde seizoen te lanceren op Netflix. Daarmee verscheen het nieuwe seizoen acht jaar na de release op Channel 4. Toen op Instagram gevraagd werd of er ook een vierde seizoen komt, bevestigde Drake dat.

Video on youtube
Vorige aflevering
Episode 4
Episode 4
02x04
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
Top Boy