The Vampire Diaries

8.5 / 10
44 min
Fantasy, Horror
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
6
Lindsay geeft "The Vampire Diaries - Seizoen 8 (DVD)" een 6.
Geschreven door Lindsay op 27 januari 2018.
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

The Vampire Diaries - Seizoen 8 (DVD)

Na acht seizoenen is er een eind gekomen aan de beroemde serie The Vampire Diaries. Weerwolven, vampiers, heksen of een mix van alle drie: het kon bij deze serie allemaal. Sinds de komst van The Vampire Diaries in 2009 is de serie een groot succes bij zowel de jongere als de bij wat oudere serie liefhebbers. Maar toch is het tijd om een nieuwe serie te zoeken voor de fans.

Zoals bij alle seizoenen krijgen de Salvatore-brothers en hun vrienden te maken met een hoop vijanden, ook in dit seizoen ontbreekt de villian niet. We krijgen Arcadius te zien, beter bekend als Cade (Wolé Parks; Man Dows) die de duivel moet voorstellen. Cade is op zoek naar een bel die door middel van magie een soort toegangspoort naar de hel kan openen. Met behulp van zijn handlanger Sybil (Nathalie Kelley; Dynasty) probeert hij deze bel te vinden.

Door de krachten die Sybil heeft kan zij de mensen om haar heen beheksen en voor zich winnen, waar ze dan ook gebruik van maakt. Damon Salvatore (Ian Somerhalder; Lost) wordt dankzij de charmes en magie van Sybil door haar gehersenspoeld en sluit zich aan bij team Sybil en Cade. Bonnie (Katerina Graham; All Eyez on me) en Stefan (Paul Wesley; Beneath The Blue) doen er alles aan om de mensen die ze lief hebben te beschermen tegen de duivel. Toch zit het voor niemand mee, de dood van Elena (Nina Dobrev; The Roommate) zit bij iedereen nog erg diep, en ook in dit seizoen staat de dood erg dichtbij.
The Vampire Diaries
© The CW

Omdat The Vampire Diaries mijn favoriete serie is, moest ik seizoen acht ook zien, met veel hoop dat het beter zou zijn dan het vorige seizoen. De eerste zes seizoenen waren geweldig, er zat verhaal in en je was er zo doorheen. De seizoenen zeven en acht zijn nogal flop, het leek er soms op dat ze geen zin meer hadden in het verhaal of dat ze niet wisten wat ze moesten doen en maar iets deden, vooral bij seizoen zeven kreeg ik dat idee.

Alsnog is de serie goed, en dat geldt wat minder voor seizoen zeven en deels seizoen acht. De acteurs maken de serie goed. Hoe Paul en Ian al acht seizoenen hun personage spelen blijft goed acteerwerk, ze zitten elk seizoen goed in hun rol en houden hun karakter goed vast. Zo is dit ook bij de andere acteurs. Ik denk dat het nu ook wel klaar moet zijn met deze serie, seizoen acht is een mooie afsluiter en het heeft geen waarde om er nog een verdergaand verhaal in te proppen, maar je weet maar nooit…

Al met al staat The Vampire Diaries bij mij nog steeds bovenaan. Ondanks dat de laatste twee seizoenen wat minder waren, was het in het begin goed. Seizoen acht is naast seizoen zeven wel een stuk spannender en emotioneler, oude bekende die terugkeren naar Mystic Falls en daarnaast gebeuren er ook dingen die je niet zou verwachten.

The Vampire Diaries is tot en met seizoen zeven te zien op Netflix

The Vampire Diaries is tot en met seizoen zeven te zien op Netflix. Met een beetje geluk is seizoen acht in het derde kwartaal van 2018 ook te zien. Wie toch niet kan wachten kan natuurlijk ook de DVD van seizoen acht bestellen met wat leuk bonus-materiaal!
Volg The Vampire Diaries
Vorige aflevering
I Was Feeling Epic
I Was Feeling Epic
08x16
Leuk?
4
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Vampire Diaries