The Office UK

8,0 / 10
30 min
Dramedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
2seizoenen/12afleveringen/2001 - 2016 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Te zien op
Looptijd:30 min20012016 (Beëindigd)
Genres:Dramedy
Netwerk:BBC One
The Office UK is een Britse dramedyserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 9 juli 2001.

The Office is niet gegoten in de traditionele vorm van sketches of als doorlopend verhaal. Het wordt gepresenteerd als een documentaire over een willekeurig Engels kantoor waarin opnames van zogenaamd dagelijkse werksituaties worden afgewisseld door korte interviews met de 'werknemers'. Soms is er, om het effect van een documentaire te versterken, sprake van een verklarende voice-over. Wie voor het eerst naar het programma kijkt en er niet van op de hoogte is dat hier gaat om een comedy (of mockumentary) kan nog even denken dat om een serieus programma gaat, tot de absurde gebeurtenissen op de werkvloer en de bizarre uitspraken van de geïnterviewden elke twijfel bij de kijker wegnemen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 2
0 / 6

Recensies (1)

The Office UK - Complete serie

9

Nieuws (5)

Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Veel kijkplezier.
12 mei 2020
4
Morgen, op 1 oktober, start de nieuwe (mannen)zender Caz (het vroegere Acht) met een boksgala waarin enkele BV’s het tegen elkaar zullen opnemen in de boksring. Daarna gaat de zender helemaal los met een mix van...
30 sep 2016
1
Netflix is vanaf vandaag te bestellen in Nederland en kost 7,99 euro per maand. Als je nu een abonnement neemt krijg je zelfs de eerste maand gratis. Maar is het als serieliefhebber wel de moeite waard om een Netflix...
11 sep 2013
34

Vergelijkbare series

The Office
3 stemmen
Extras
3 stemmen
Derek
2 stemmen
Friends
1 stem