The O.C.

7.9 / 10
44 min
Drama, Comedy
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
4seizoenen/92afleveringen/2003 - 2007 
NetwerkFOX
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:44 min20032007 (Beëindigd)
Genres:DramaComedy
Netwerk:FOX
The O.C. is een Amerikaanse dramedyserie van de zender FOX. De serie ging in première op 5 augustus 2003.

The O.C. (Orange County) vertelt over het dagelijkse leven van Ryan Atwood en zijn entourage. Ryan is een tiener die geadopteerd werd door een zeer rijke familie, de Cohens, en die uit zijn vroege buurt Chino werd gehaald en nu bij de Cohens in Newport Beach woont. Ryan werd door Sandy Cohen uit de gevangenis gehaald. Zij ontmoetten elkaar toen Sandy als Ryan’s advocaat werd aangesteld. Hij haalt Ryan uit zijn probleembuurt en weg van zijn aan alcohol verslaafde moeder en brengt hem in een wereld van glitter and glamour in Californië. Ryan treedt binnen in een wereld van geld, stijl en geheimen. Aan de buitenkant lijkt alles perfect maar eens hij erin verdiept is begint hij de diepliggende problemen te zien. Hij wordt bevriend met de Sandy en Kirsten’s eerder klungelige en timide zoon, Seth. Onmiddellijk ontwikkelen ze een broederlijke band en worden ze beste vrienden. Ryan ontmoet er ook tijdens de eerste dagen van zijn verblijf de beeldschone Marissa Cooper : zijn nieuwe buurmeisje. Er is maar 1 persoon die hun liefde in de weg staat, haar vriend. ‘Luke’ is de typische Newport Beach Boy en 100% Ryans tegengestelde. Wanneer Ryan zich meer en meer in Newport verdiept begint voor hem een ongelooflijke reis door dit strandparadijs.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 27
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 24
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 25
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 16
Seizoen 4

Populaire reacties (6)

avatar evasneek
7
15 feb 2014
Eindelijk deze serie aan het kijken! Adam Brody is wel mijn favoriet. Marissa vind ik wat minder. Maar alles bij elkaar heel vermakelijk :) Wel lange seizoenen....
avatar anonymous
-
10 apr 2012
Vanavond de 'pilot' op tnt hd.
Ben benieuwd!

Vergelijkbare series

One Tree Hill
14 stemmen
Gossip Girl
10 stemmen
Hart of Dixie
9 stemmen
90210
8 stemmen
Gilmore Girls
5 stemmen
The O.C.