The Legend of Korra

8.1 / 10
23 min
Actie, Avontuur, Animatie, Kinder
Volg deze serie
Bekijk trailer
4seizoenen/52afleveringen/2012 - 2015 
NetwerkNickelodeon
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:23 min20122015 (Beëindigd)
Netwerk:Nickelodeon
The Legend of Korra is een Amerikaanse animatieserie van de zender Nickelodeon. De serie ging in première op 14 april 2012.

The Legend of Korra richt op Korra, een tiener en de huidige incarnatie van de Avatar, die volgens de voorzitter van Nickelodeon een "driftig, onafhankelijk, en ready to take on the world" type is. Ze heeft de elementen water, aarde en vuur al onder de knie, maar moet luchtsturen nog aanleren. Het personage is gedeeltelijk geïnspireerd door Avatar Kyoshi uit de originele serie.

Om herhaling van Aangs avonturen te vermijden, besloten de makers een nieuwe stad genaamd Republic City te introduceren waar het gehele verhaal zich af zal spelen. De stad is gemodelleerd naar het Sjanghai, Hong Kong, Manhattan, New York en Vancouver van de jaren '20 en '30.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 12
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 14
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 13
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 13
Seizoen 4

Populaire reacties (7)

avatar anonymous
-
3 okt 2014
mijnserie.nl jullie lopen achter de nieuwe seizoen is al begonnen :)
avatar anonymous
-
20 aug 2014
Supergave serie! Ik was al fan van Avatar: de legende van Aang. Deze serie heeft elementen van de oude serie, maar dan in een nieuw jasje! Ik vind Korra veel gaver dan Aang. Zeker een aanrader om deze serie te volgen!
The Legend of Korra