The Driver

6.8 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
6.8 / 10
1seizoenen/3afleveringen/2014 - 2014 
NetwerkBBC One
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:43 min20142014 (Beëindigd)
Genres:MisdaadDrama
Netwerk:BBC One
The Driver is een Britse dramaserie van de zender BBC One. De serie ging in première op 23 september 2014.

The Driver volgt Vince McKee, een doodgewone taxi-chauffeur uit Manchester. Vince is verveeld met zijn werk, zijn huwelijk en eigenlijk zijn hele leven. Altijd dat gezeur van lastige passagiers, het wachten op de volgende rit en elke dag dezelfde route. Vince is toe aan wat nieuws. Maar wat doe je als je getrouwd bent, allerlei verantwoordelijkheden hebt en een paar kinderen moet onderhouden? Een toevallige ontmoeting met zijn vroegere vriend Colin leidt tot een ongewoon besluit. Een vergaande beslissing waarvan de gevolgen snel niet meer zullen zijn te overzien.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 3
Seizoen 1

Populaire reacties (4)

avatar anonymous
-
30 dec 2014
Wanneer je aflevering 3 hebt gezien, dan verwacht je aflevering 4, maar die komt niet, terwijl het dan juist spannend zou moeten worden. Je wilt toch wel graag weten hoe het afloopt.
Een vreemd en wel erg open einde...
avatar Symfoton
8
4 apr 2017
Dit is typisch Engels, dus verwacht geen actie die volledig over the top gaat. Wel een bepaalde diepgang van de karakters. Er speelt nogal wat in het leven van hoofdrolspeler Vince (David Morrisey, ook bekend van The Walking Dead en The Missing) en dat wordt lichtelijk overdreven naar mijn mening. Aan de andere kant speelt David Morrisey zijn rol met verve. Aan het eind krijgt het verhaal nog een kleine twist... Misschien geen opvallend serie tussen al het spektakel, maar de eenvoud ervan is een verademing!

Vergelijkbare series

The Driver