The Driver

6.8 / 10
43 min
Misdaad, Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

John Doe
Hans van Eeuwijk (gast)
30 dec 2014 20:46 -
Wanneer je aflevering 3 hebt gezien, dan verwacht je aflevering 4, maar die komt niet, terwijl het dan juist spannend zou moeten worden. Je wilt toch wel graag weten hoe het afloopt.
Een vreemd en wel erg open einde...
Reageer
avatar_Symfoton
8
04 apr 2017 12:58 - 04 apr 2017 13:02
Dit is typisch Engels, dus verwacht geen actie die volledig over the top gaat. Wel een bepaalde diepgang van de karakters. Er speelt nogal wat in het leven van hoofdrolspeler Vince (David Morrisey, ook bekend van The Walking Dead en The Missing) en dat wordt lichtelijk overdreven naar mijn mening. Aan de andere kant speelt David Morrisey zijn rol met verve. Aan het eind krijgt het verhaal nog een kleine twist... Misschien geen opvallend serie tussen al het spektakel, maar de eenvoud ervan is een verademing!
Reageer
avatar_Jokkekv
9
09 sep 2016 08:42 -
inderdaad 4 afleveringen op netflix.
Goede serie trouwens
Reageer
avatar_Renzy14
8
06 dec 2015 12:27 -
Volgens mij staan er 4 afleveringen op netflix.

komt er nog een vervolg?
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.