Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
HBO geeft The Brink toch geen tweede seizoen

HBO geeft The Brink toch geen tweede seizoen

In juli 2015 had HBO de komedieserie met Jack Black en Tim Robbins vernieuwd met een tweede seizoen. Het eerste seizoen was toen nog in volle gang en het tweede seizoen zou in de zomer van 2016 worden uitgezonden. Nu heeft HBO besloten om de geopolitieke komedieserie te cancelen, en ze hebben geen reden gegeven waarom deze beslissing is genomen.

The Brink gaat over een schurk die algemene controle over Pakistan en zijn nucleaire arsenaal grijpt, en het lot van de wereld rust op de schouders van drie onwaarschijnlijke Amerikanen: minister van Buitenlandse Zaken Walter Larson (Tim Robbins), nederige buitenlandse dienst officer Alex Talbot (Jack Black) en stoere Marine fighter pilot Zeke Tilson (Pablo Schreiber). Van de turbulente straten van het Midden-Oosten, het witte huis Situation Room, en op een vliegdekschip op de Rode Zee moeten deze drie gecompromitteerde zielen door de chaos om hen heen de rust zien te bewaren en samenwerken om Wereld Oorlog III te voorkomen.

Vind jij het jammer dat The Brink alsnog is gecanceld of begrijp je de beslissing wel?

Cast van The Brink
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (5)

CC11
28 oktober 2015, 12:35
Geen groot verlies dacht ik.
0
hansmol
28 oktober 2015, 13:12
Heel jammer, Jack was geweldig !!!
0
Petertjuh4
28 oktober 2015, 13:22
Hmm ja, ik vind het ook wel jammer. Vond het toch wel een vermakelijke serie met een goede cast.
0
anonymous
28 oktober 2015, 13:22
Een rare wending van HBO. Ik was sowieso al verrast dat ze deze serie een 2e seizoen gaven.

Ben er zelf na drie afleveringen mee gestopt. Flauwe humor, een zwak verhaal en een persoonlijke afkeer van Jack Black waren de reden.
0
JanWillemK
28 oktober 2015, 16:29
HBO heeft het volgende gezegd:

"After evaluating our schedule and our programming needs, we unfortunately decided we cannot give The Brink the attention it deserves for a second season. We are proud of the first season and wish everyone involved in this show the very best.”
0
Log in om een reactie achter te laten