The Brink

6.5 / 10
27 min
Komedie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

HBO heeft The Brink een tweede seizoen gegeven

Het eerste seizoen is nog in volle gang, op 26 juli wordt aflevering zes van de tien van The Brink uitgezonden, maar HBO heeft The Brink nu al vernieuwd met een tweede seizoen. The Brink zal weer samen met Ballers, die ook vervroegd is vernieuwd, worden uitgezonden in de zomer van 2016.

De vernieuwing komt vlak voordat de contracten van de cast met HBO waren verlopen en twee weken na de dood van uitvoerend producent Jerry Weintraub. De kabelaar had al een verlenging van een week gekregen op de contracten van onder andere Jack Black en Tim Robbins.

The Brink is een komedieserie die het verhaal verteld van een schurk die algemene controle over Pakistan en zijn nucleaire arsenaal grijpt. Het lot van de wereld rust daarna op de schouders van drie onwaarschijnlijke Amerikanen: minister van Buitenlandse Zaken Walter Larson (Tim Robbins), nederige buitenlandse zaken officier Alex Talbot (Jack Black) en stoere Marine fighter pilot Zeke Tilson (Pablo Schreiber). Van de turbulente straten in het Midden-Oosten, naar de Situation Room van het Witte Huis en naar een vliegdekschip op de Rode Zee, moeten deze drie gecompromitteerde zielen door de chaos om hen heen de rust zien te bewaren en samenwerken om Wereldoorlog III te voorkomen.

Ben jij blij dat HBO The Brink heeft vernieuwd?

Tim Robbins en Jack Black
Vorige aflevering
There Will Be Consequences
There Will Be Consequences
01x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_patrick_1987
25 jul 2015 00:13 -
Goed nieuws, echt een hele leuke serie :D
Reageer

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Vandaag, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Vandaag, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6