The Boondocks

7.9 / 10
20 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
4seizoenen/55afleveringen/2005 - 2024 
NetwerkCartoon Network
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:20 min20052024 (Beëindigd)
Genres:Animatie
The Boondocks is een Amerikaanse animatieserie van de zender Cartoon Network. De serie ging in première op 6 november 2005.

The Boondocks draait om de levens van de familie Freeman: tienjarige Huey, zijn jongere broer, achtjarige Riley, en hun grootvader, Robert. De familie Freeman, die onlangs verhuisd is van Chicago, Illinois naar de vreedzame, fictieve voorstad Woodcrest, Maryland (afgeleid van Crestwood) vindt verschillende manieren om om te gaan met deze acute verandering in omgeving en in de drastisch verschillende voorstedelijke culturen en levensstijlen waaraan zij worden blootgesteld. Het perspectief aangeboden door deze mengeling van culturen, levensstijlen en rassen is de bron van een groot deel van de humor in deze serie.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 15
Seizoen 1
Seizoen 2
0 / 15
Seizoen 2
Seizoen 3
0 / 16
Seizoen 3
Seizoen 4
0 / 10
Seizoen 4

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Boondocks.

Populaire reacties (1)

avatar gumstarr
8
1 dec 2013
Huey verhuist met z’n broertje Riley en opa Robert vanuit het rauwe Chicago naar een slapende (grotendeels) blanke buitenwijk waar mensen nog “Good morning, neighbour” tegen elkaar zeggen als ze in hun badjas de krant van de oprijlaan komen rapen. Het lijkt me overbodig om te zeggen dat er sprake is van een kleine clash of cultures.

In ‘The Boondocks’ worden, net als in ‘South Park’, de actualiteiten vaak op een pijnlijk grappige manier aangestipt. Bobby die Whitney in elkaar beukt, Irak veteranen die met nog wat opgekropte issues zitten, R Kelly die terecht moet staan omdat hij de drang om 16-jarige meisjes compleet onder te zeiken niet kon onderdrukken, het zit er allemaal in.

Het is Eddie Murphy toen hij nog in z’n paarse leren broek de blits maakte met Raw. Het is de hele woordenschat van Katt Williams geperst in 20 minuten per keer. Dave Chappelle verkleed als stripfiguur. Het is black comedy en daar moet je van houden. Dus als je het woord “Njigggggggahhh!” slecht trekt. Niet kijken. Als je met de Opzij opschoot een punt probeert te maken met betrekking tot het feit dat vrouwen niet langer als objecten gezien dienen te worden. Niet kijken. Als je vindt dat een tekst als: “Tom’s greatest fear was being sent to prison and anally raped” niet thuis hoort in een tekenfilm. Niet kijken. Storen dat soort dingen je niet kijk ‘t dan vooral en doe er nog een paar Youtube’jes Lisa Lampanelli achteraan voor de leuk.

Vergelijkbare series

American Dad!
4 stemmen
Regular Show
4 stemmen
Futurama
2 stemmen
Gravity Falls
2 stemmen
Afro Samurai
2 stemmen
The Boondocks