The Boondocks

7.9 / 10
20 min
Animatie
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_gumstarr
8
01 dec 2013 18:43 - 22 sep 2021 04:48
Huey verhuist met z’n broertje Riley en opa Robert vanuit het rauwe Chicago naar een slapende (grotendeels) blanke buitenwijk waar mensen nog “Good morning, neighbour” tegen elkaar zeggen als ze in hun badjas de krant van de oprijlaan komen rapen. Het lijkt me overbodig om te zeggen dat er sprake is van een kleine clash of cultures.

In ‘The Boondocks’ worden, net als in ‘South Park’, de actualiteiten vaak op een pijnlijk grappige manier aangestipt. Bobby die Whitney in elkaar beukt, Irak veteranen die met nog wat opgekropte issues zitten, R Kelly die terecht moet staan omdat hij de drang om 16-jarige meisjes compleet onder te zeiken niet kon onderdrukken, het zit er allemaal in.

Het is Eddie Murphy toen hij nog in z’n paarse leren broek de blits maakte met Raw. Het is de hele woordenschat van Katt Williams geperst in 20 minuten per keer. Dave Chappelle verkleed als stripfiguur. Het is black comedy en daar moet je van houden. Dus als je het woord “Njigggggggahhh!” slecht trekt. Niet kijken. Als je met de Opzij opschoot een punt probeert te maken met betrekking tot het feit dat vrouwen niet langer als objecten gezien dienen te worden. Niet kijken. Als je vindt dat een tekst als: “Tom’s greatest fear was being sent to prison and anally raped” niet thuis hoort in een tekenfilm. Niet kijken. Storen dat soort dingen je niet kijk ‘t dan vooral en doe er nog een paar Youtube’jes Lisa Lampanelli achteraan voor de leuk.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.
The Boondocks