Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Marvel's Daredevil-acteur Scott Glenn gecast in het derde seizoen van The White Lotus

Scott Glenn, bekend uit onder andere Marvel's Daredevil, is de nieuwste acteur voor seizoen drie van Mike White's HBO-serie The White Lotus.

Glenn voegt zich bij de eerder aangekondigde cast voor het nieuwe seizoen, die in Thailand wordt uitgezonden en bestaat uit onder andere Carrie Coon (The Gilded Age), Michelle Monaghan (Echoes), Leslie Bibb (Jupiter's Legacy), Walton Goggins (The Righteous Gemstones), Parker Posey (Lost in Space (2018)), Patrick Schwarzenegger (Gen V), Jason Isaacs (Star Trek: Discovery) en Natasha Rothwell (Insecure) uit het eerste seizoen.

Seizoen drie, dat deze maand begint met filmen in en rond Koh Samui, Phuket en Bangkok, volgt een nieuwe groep gasten in een ander White Lotus hotel.Dit betekent een terugkeer voor Glenn (foto) naar HBO waar hij te zien was in alle drie de seizoenen van The Leftovers. Hij had ook grote rollen in Marvel's Daredevil en The Defenders, oorspronkelijk op Netflix, en in Hulu's Castle Rock.

Zoals gebruikelijk worden er geen details over personages uit The White Lotus gedeeld, maar zoals in november werd gemeld, bestaat de bende van meerdere generaties uit een patriarch, een vrouwelijke directeur, een actrice, een paar moeders, waaronder een country club vrouw, een buitenbeentje en een yoga fanaat. Glenn wordt verondersteld een man te spelen die Jim wordt genoemd en die lichamelijk aan het aftakelen is, maar geestelijk nog steeds scherp en een beetje chagrijnig.

The White Lotus is gemaakt, geschreven en geregisseerd door White en wordt geproduceerd door White, David Bernad en Mark Kamine. Voor het filmen en de promotie van het derde seizoen werkt HBO samen met de Tourism Authority of Thailand.

Het eerste seizoen van The White Lotus, dat zich afspeelde in Hawaï, ontving twintig Emmy-nominaties in 13 categorieën en won tien trofeeën, de meeste van alle programma's dat jaar, waaronder Outstanding Limited or Anthology Series. Het tweede seizoen, die zich afspeelde op Sicilië en in december 2022 van start ging, ontving 23 Emmy-nominaties, waaronder Outstanding Drama Series, en won vijf prijzen.
Vorige aflevering
Arrivederci
Arrivederci
02x07
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The White Lotus