Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Carrie Coon toegevoegd aan cast van derde seizoen van The White Lotus

Carrie Coon, bekend van HBO's periodieke drama The Gilded Age, is toegevoegd aan de cast van Mike White's anthologie-serie The White Lotus.

Seizoen drie, dat in februari begint met filmen in en rond Koh Samui, Phuket en Bangkok, volgt een nieuwe groep gasten in een ander White Lotus hotel.Coon (foto) is de laatste grote naam in de cast van het nieuwe aankomende seizoen die zich afspeelt in Thailand, naast Leslie Bibb (Jupiter's Legacy), Jason Isaacs (Star Trek: Discovery), Michelle Monaghan (Echoes), Parker Posey (Lost in Space (2018)), Dom Hetrakul en Tayme Thapthimthong en de terugkerende Natasha Rothwell (Insecure) uit het eerste seizoen.

De actrice speelt de staalharde Bertha Russell in The Gilded Age van Julian Fellowes. Ze speelde eerder in twee andere anthologieseries, Fargo, waarvoor ze een Emmy-nominatie kreeg, en The Sinner.

Zoals gebruikelijk worden er geen details over de gasten gedeeld, maar zoals in november duidelijk werd, bestaat de groep uit meerdere generaties, waaronder een patriarch, een vrouwelijke directeur, een actrice, een paar moeders, waaronder een country club vrouw, een buitenbeentje en een yoga-fanaat.

De casting voor seizoen drie begon uren na het einde van de SAG-AFTRA staking en ging door tot de feestdagen, met nog een aantal overeenkomsten voor acteurs waarover momenteel onderhandeld wordt.

Voor het filmen en de promotie van de derde aflevering werkt HBO samen met de Tourism Authority of Thailand.

Seizoen drie was oorspronkelijk gepland voor 2024, maar zal "waarschijnlijk naar 2025 verschuiven" vanwege de stakingen, zei Casey Bloys, voorzitter en CEO van HBO en Max, in november.

The White Lotus is gecreëerd, geschreven en geregisseerd door White en wordt geproduceerd door White, David Bernad en Mark Kamine.
Vorige aflevering
Arrivederci
Arrivederci
02x07
Leuk?
1
1
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The White Lotus