Gen V

8,0 / 10
52 min
Superhelden
Volg deze serie
Bekijk trailer
8,0 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2023 - heden
NetwerkPrime Video
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min2023 - heden
Netwerk:Prime Video
Gen V is een Amerikaanse superheldenserie van de zender Prime Video. De serie ging in première op 28 september 2023.

Gen V zal zich gaan afspelen in de enige superhelden-universiteit van het land, deze wordt geleidt door Vought International en is speciaal voor jongvolwassen superhelden. Gen V is een R-rated serie die het leven verkent van hormonale, competitieve supers die hun fysieke, seksuele en morele grenzen op de proef stellen en strijden om de beste contracten in de beste steden.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (5)

avatar Movieman
8
29 sep 2023
Deze nieuwe serie op Amazon Prime verbaast in positieve zin en naar mijn inzicht alvast een goede opvolger voor The Boys. Gen V of de jongere generatie superhelden die opstaat hiervoor letterlijk en figuurlijk over lijken gaat.
avatar Futsudo
8
29 sep 2023
Gen V een uitstekende spin-off is ook even bloederig en ranzig met zwartgallige humor en extreem veel geweld als The Boys en kijk al uit naar de resterende afleveringen.
Gen V