The Undoing

7.9 / 10
56 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

The Undoing breekt records bij HBO

Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.

The Undoing, met Nicole Kidman (Top of the Lake) en Hugh Grant (A Very English Scandal) in de hoofdrol, heeft geschiedenis geschreven bij HBO. De kijkcijfers van de serie bleven wekelijks groeien. Er keken meer dan drie miljoen mensen naar de finale uitzending van het eerste seizoen, dat zijn er ongeveer vijf keer zoveel dan bij de première. Daarmee breekt de serie het record van de meest bekeken aflevering van een HBO Original.

Het record stond eerst op de naam van een andere serie met Nicole Kidman in een van de hoofdrollen. De finale aflevering van het tweede seizoen van Big Little Lies behaalde in 2019 namelijk de titel van de meest bekeken aflevering van een HBO Original. Zowel The Undoing als Big Little Lies zijn afkomstig van David E. Kelley (Mr. Mercedes).Daarnaast kreeg The Undoing vorige week al de titel voor de best bekeken serie bij HBO Max. De serie wordt opgevolgd door Max The Flight Attendant. Samen zorgden de series voor nog een record op HBO Max. De totale wekelijkse kijkuren waren sinds de lancering van HBO Max namelijk nog nooit zo hoog. Ondertussen is de eerste aflevering van The Undoing in totaal al door meer dan negen miljoen kijkers bekeken.
Vorige aflevering
The Bloody Truth
The Bloody Truth
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_eagleye
02 dec 2020 16:47 -
Ik vond het een geweldige serie. Een van de weinigen dit jaar waar ik iedere week naar uitkeek. En Nicole Kidman speelde heel goed.
Reageer
avatar_Ellen1956
03 dec 2020 17:52 -
Geweldige serie
Reageer
avatar_punkmuts
04 dec 2020 08:12 -
In één klap uitgekeken. Wat een goede serie. Meer van dit werk aub.
Reageer

Laatste nieuws

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Vandaag, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Vandaag, 13:00
5
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Amazon prime Video heeft de rechten bemachtigd van de thrillerserie Cruel Summer. Dat betekend dat de thrillerserie zal verschijnen op het streamingplatform.
Vandaag, 09:00
1
De Amerikaanse dramedyserie Insecure zal later dit jaar worden beëindigd met het vorig jaar aangekondigde vijfde seizoen.
Gisteren, 16:00
Het achtste, tevens laatste, seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Homeland zal in februari verschijnen op Netflix.
Gisteren, 15:00