The Undoing

-
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Nieuwe premièredatum voor The Undoing

Eerder dit jaar werd de première van The Undoing uitgesteld, maar HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt. Eind oktober gaat de serie van start.

Zoals bij vele andere series zorgde het coronavirus ook bij The Undoingvoor vertraging in het productie proces. Oorspronkelijk zou de serie 10 mei al in première gaan. HBO heeft nu een nieuwe premièredatum bekend gemaakt voor de Amerikaanse dramaserie. Nicole Kidman (Big Little Lies) en Hugh Grant (A Very English Scandal) zullen vanaf 25 oktober te zien zijn in The Undoing bij HBO.

De serie is gebaseerd op het boek You Should Have Known van Jean Hanff Korelitz. Het verhaal draait om Grace Sachs (Kidman). Ze heeft alles waar ze altijd al van droomde, een succesvolle carrière als therapeut, een toegewijde man (Grant) en een zoon (Noah Jupe, Houdini & Doyle) die studeert aan een dure privéschool in New York. Voordat haar eerste boek uitkomt krijgt ze te maken met een levensveranderlijk drama binnen haar familie.

Vorige aflevering
Geen aflevering gevonden, serie moet nog beginnen
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03