Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Startdatum voor The Undoing met Nicole Kidman

Na het succes van Big Little Lies keert Nicole Kidman terug in een nieuwe HBO serie, The Undoing. De eerste beelden zijn nu te zien en de premièredatum is bekend.

De serie is gebaseerd op het boek You Should Have Known van Jean Hanff Korelitz. Het verhaal draait om Grace Sachs (Nicole Kidman, Big Little Lies). Ze heeft alles waar ze altijd al van droomde, een succesvolle carrière als therapeut, een toegewijde man (Hugh Grant, A Very English Scandal) en een zoon (Noah Jupe, Houdini and Doyle) die studeert aan een dure privéschool in New York. Maar voor haar eerste boek moet uitkomen krijgt ze te maken met een drama binnen haar familie.

In november 2018 werd al bekend dat Nicole Kidman en Hugh Grant in de nieuwe HBO serie gaan spelen. Vorig jaar maart werd bekend gemaakt dat Edgar Ramirez (American Crime Story) en Lily Rabe (American Horror Story) ook te zien zullen zijn in de serie, die dit jaar vanaf 10 mei te zien is bij HBO

Video on youtube


De serie wordt gemaakt door een deel van het team die achter de HBO serie Big Little Lies zit. Nicole Kidman speelde in Big Little Lies ook de hoofdrol en was uitvoerend producent van de serie. De serie is geschreven en bedacht door David. E. Kelley, die ook Big Little Lies heeft bedacht. Susanne Bier gaat de serie regisseren.
Vorige aflevering
The Bloody Truth
The Bloody Truth
01x06
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Undoing