The Third Day

7,0 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
7,0 / 10
1seizoenen/6afleveringen/2020 - 2020 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20202020 (Beëindigd)
Genres:Drama
Netwerk:HBO
The Third Day is een Amerikaanse dramaserie van de zender HBO. De serie ging in première in 2020.

De derde dag volgt Sam, die na aangetrokken te zijn tot een mysterieus eiland voor de Britse kust, in de ongewone wereld van zijn geheimzinnige bewoners wordt gegooid. Geïsoleerd van het vasteland, beginnen de rituelen van het eiland hem te overweldigen en wordt hij geconfronteerd met een trauma uit zijn verleden. Terwijl de grens tussen realiteit en fantasie vervaagt, wordt Sam ondergedompeld in een emotionele zoektocht die hem op gespannen voet zet met de eilandbewoners en hun manier van leven begint te bedreigen.
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 6
Seizoen 1

Recensies (0)

Er zijn nog geen recensies van de serie The Third Day.

Populaire reacties (2)

avatar anzonl
-
4 okt 2020
Het verhaal is minder toegankelijk dan verwacht. Psychose en realiteit laten de kijker twijfelen wat wel en niet klopt. Ondanks de regie van Brad Pitt en het uitmuntende acteerwerk van Jude Law, zal de serie geen records breken.
avatar Christophe
5
2 nov 2020
Jude Law is een acteur van wereldklasse, maar dat kon de pilot van deze serie voor mij niet redden, sorry. Het was saai, traag, cliché en compleet tijdverlies wat mij betreft. Het was als naar Lionel Messi kijken terwijl die een wedstrijd bij de amateurs voetbalt. Dit is natuurlijk een persoonlijk waardeoordeel, maar weet dat ik fan ben van series zoals Lost of The 100 en dus niets heb tegen 'onrealistische' verhaallijnen. Daar ligt het echt niet aan.
Men is er gewoon niet in geslaagd om me als kijker te laten mee leven met de hoofdpersonages. Slecht script, vermoed ik. En er is op dit ogenblik te veel aanbod aan goede series om tijd te verspillen aan middelmatige.

Vergelijkbare series

The Third Day