The Third Day

7.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Premièredatum voor The Third Day met Jude Law

HBO heeft een premièredatum bekend gemaakt voor de Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law, de première werd eerder uitgesteld.

In april werd bekend gemaakt dat HBO de première van The Third Day had uitgesteld. Oorspronkelijk zou de serie in mei van start gaan bij het netwerk. Nu is er door HBO een nieuwe premièredatum bekend gemaakt, de zesdelige serie gaat 14 september in première bij de zender.


Jude Law

In de eerste drie afleveringen, die Summer genoemd worden, is Jude Law (The New Pope) te zien als Sam. Hij voelt zich aangetrokken tot een mysterieus eiland voor de Britse kust waar hij een groep eilandbewoners tegenkomt die erop uit zijn hun tradities koste wat kost te behouden. Sam zijn zoektocht leidt de eilandbewoners ertoe een schokkend geheim te onthullen.

De laatste drie afleveringen, genaamd Winter, draaien om Helen (Naomie Harris, Small Island), een wilskrachtige buitenstaander die naar het eiland komt op zoek naar antwoorden, maar wiens aankomst een moeizame strijd teweegbrengt om het lot ervan te bepalen als de lijnen tussen fantasie en feit zijn vervormd.
Vorige aflevering
Sunday – The Ghost
Sunday – The Ghost
01x03
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
24 jul 2020 14:43 -
Zin in!
Reageer

Laatste nieuws

Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Lindsey Morgan ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo verschijnt in oktober op Videoland, de eerste drie seizoenen zijn te bekijken bij Netflix.
Vandaag, 13:00
3
Ja, wat kan ik voor zinnigs zegen over september, behalve dat de podcast begonnen is met het derde seizoen, dat ABC een schema bekend heeft gemaakt, en dat MijnSerie alweer bezig is met de Serie van het Jaar verkiezing.
Vandaag, 12:00
2
Gevoel voor tumor zal binnenkort te zien zijn bij Videoland. De serie won in 2018 de prijs voor 'Best European TV Fiction Series of the Year' op het festival Prix Europa.
Vandaag, 11:00
Vanaf midden oktober zijn alle vijf de seizoenen van de Amerikaanse dramaserie Brothers & Sisters te bekijken op Videoland.
Vandaag, 10:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Vandaag, 09:00
1