The Third Day

7.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Third Day start in september bij Ziggo

De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.

In april werd bekend gemaakt dat HBO de première van The Third Day had uitgesteld. Inmiddels is er een nieuwe premièredatum voor de serie, 14 september gaat The Third Day in première bij HBO. Eén dag later zal de serie te zien zijn bij Ziggo Movies & Series, daar zal hij dus 15 september van start gaan.De serie bestaat uit zes afleveringen en is opgesplitst in twee delen. In de eerste drie afleveringen, die Summer genoemd worden, is Jude Law (The New Pope) te zien als Sam. Zijn zoektocht leidt de eilandbewoners van een mysterieus eiland voor de Britse kust ertoe een schokkend geheim te onthullen. De laatste drie afleveringen, genaamd Winter, draaien om Helen (Naomie Harris, Small Island), een wilskrachtige buitenstaander die naar het eiland komt en op zoek is naar antwoorden.
Vorige aflevering
Last Day - The Dark
Last Day - The Dark
01x06
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
15 aug 2020 09:18 -
Yes verdomde Goed nieuws
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde seizoen van de Spaanse misdaadserie Elite gaat in juni in première bij Netflix. Er is ook een korte teaser uitgebracht.
Gisteren, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
Netflix heeft de populaire serie Bridgerton vernieuwd met een derde en vierde seizoen, nog voordat het tweede seizoen te zien is bij de streamingdienst.
Gisteren, 10:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie War of the Worlds (2019) zal begin juni in première gaan.
dinsdag, 16:00
5
HBO Max werkt aan twee komedieseries en een misdaadserie. Colin Firth (Pride and Prejudice (1995)) en Kristin Davis (Bad Teacher) vervullen allebei een hoofdrol.
dinsdag, 15:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Aruanas. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
dinsdag, 14:00