The Third Day

7.7 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

The Third Day start in september bij Ziggo

De Amerikaanse dramaserie The Third Day met Jude Law gaat 14 september in première bij HBO, kort daarna start de serie ook bij Ziggo.

In april werd bekend gemaakt dat HBO de première van The Third Day had uitgesteld. Inmiddels is er een nieuwe premièredatum voor de serie, 14 september gaat The Third Day in première bij HBO. Eén dag later zal de serie te zien zijn bij Ziggo Movies & Series, daar zal hij dus 15 september van start gaan.De serie bestaat uit zes afleveringen en is opgesplitst in twee delen. In de eerste drie afleveringen, die Summer genoemd worden, is Jude Law (The New Pope) te zien als Sam. Zijn zoektocht leidt de eilandbewoners van een mysterieus eiland voor de Britse kust ertoe een schokkend geheim te onthullen. De laatste drie afleveringen, genaamd Winter, draaien om Helen (Naomie Harris, Small Island), een wilskrachtige buitenstaander die naar het eiland komt en op zoek is naar antwoorden.
Vorige aflevering
Saturday – The Son
Saturday – The Son
01x02
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
15 aug 2020 09:18 -
Yes verdomde Goed nieuws
Reageer

Laatste nieuws

Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
Gisteren, 15:00
Marvel heeft een trailer uitgebracht van de nieuwe superheldenserie Marvel's WandaVision, die eind dit jaar nog in première zal gaan bij Disney+.
Gisteren, 14:00
Volgens hoofdrolspeler Dominic Purcell komt er echt een zesde seizoen. Op Instagram ging hij in op het gerucht rond het zesde seizoen van de misdaadserie.
Gisteren, 13:00
3
The CW heeft bekend gemaakt dat het aankomende zesde seizoen van de Amerikaanse superheldenserie het laatste seizoen zal zijn.
Gisteren, 12:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 10:56
FX heeft de premièredatum van de nieuwe serie Black Narcissus aangekondigd, daarnaast is er ook een trailer van de serie te bekijken.
Gisteren, 10:00
1