The Third Day

7.2 / 10
45 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Reacties

avatar_Christophe
5
02 nov 2020 15:18 - 02 nov 2020 15:19
Jude Law is een acteur van wereldklasse, maar dat kon de pilot van deze serie voor mij niet redden, sorry. Het was saai, traag, cliché en compleet tijdverlies wat mij betreft. Het was als naar Lionel Messi kijken terwijl die een wedstrijd bij de amateurs voetbalt. Dit is natuurlijk een persoonlijk waardeoordeel, maar weet dat ik fan ben van series zoals Lost of The 100 en dus niets heb tegen 'onrealistische' verhaallijnen. Daar ligt het echt niet aan.
Men is er gewoon niet in geslaagd om me als kijker te laten mee leven met de hoofdpersonages. Slecht script, vermoed ik. En er is op dit ogenblik te veel aanbod aan goede series om tijd te verspillen aan middelmatige.
Reageer
avatar_anzonl
-
04 okt 2020 23:09 -
Het verhaal is minder toegankelijk dan verwacht. Psychose en realiteit laten de kijker twijfelen wat wel en niet klopt. Ondanks de regie van Brad Pitt en het uitmuntende acteerwerk van Jude Law, zal de serie geen records breken.
Reageer

Laatste reacties op afleveringen

Hieronder staan de laatste reacties bij de afleveringen. Omdat je niet bent ingelogd weten wij niet tot wat je hebt gezien. In verband met spoilers zijn de reacties hieronder vaag gemaakt.. Klik erop om de reactie te lezen.
Er zijn nog geen reacties geplaatst van de afleveringen die jij hebt gezien.