The Night Of

8.1 / 10
60 min
Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
8.1 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2016 - 2016 
NetwerkHBO
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:60 min20162016 (Beëindigd)
Genres:Miniserie
Netwerk:HBO
The Night Of is een Amerikaanse miniserie van de zender HBO. De serie ging in première op 10 juli 2016.

Na een nacht van feesten met een vrouwelijke vreemdeling, wordt hij wakker om te ontdekken dat ze is doodgestoken en wordt hij beschuldigd van moord.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (18)

avatar CC11
9.5
29 aug 2016
Enerzijds logische doch onverwachte ontknoping van wat de beste serie van 2016 is.

Hoewel het de intentie was dat de serie hier eindigt omdat het verhaal aanvankelijk ingeplant stond als een opzichzelfstaande mini-serie hebben de producenten al laten weten dat de kans bestaat om met de serie, en weliswaar een ander verhaal, verder te gaan.

Voor wie van weetjes houdt en bij het kijken goed heeft opgelet zal tijdens de generiek de naam van James Gandolfini zijn opgevallen.
Deze serie was oorspronkelijk voorzien om haar première een paar jaar eerder te beleven maar de dood van producent en toenmalige hoofdrolspeler, voor de meesten beter gekend in zijn rol van Tony Soprano, gooide echter roet in het eten.
Nog even werd er overwogen hem te vervangen door niemand minder dan Robert De Niro maar uiteindelijk viel de keuze op John Turturro die zonder meer een glansprestatie heeft geleverd.

Duimen dus voor een vervolg !
avatar Christophe
7
5 okt 2016
Turturro is groots. Net de aflevering gezien dat die Chinese kruidenkerel hem een verdacht uitziend mengsel geeft. Voor het eczeem op zijn voeten. Da's aflevering zes en ik ga niet verklappen wat er gebeurde, maar wel dat deze serie een dikke aanrader is voor wie, net als ik, ook houdt van The Bridge of The Killing-achtige series. Qua tempo en sfeerschepping en zo, bedoel ik dan.

Vergelijkbare series

True Detective
12 stemmen
Bloodline
6 stemmen
Dexter
2 stemmen
Luther
2 stemmen
The Night Of