The Night Manager

8.1 / 10
57 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Nieuwsoverzicht

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
wo 30 september
1
Vele mooie, leuke en interessante top 5 lijsten zijn er voorbij gekomen om de tijd te vullen die we normaal zouden vullen met uitgaan en familiebezoek. Hieronder nog een mooie lijst van Hessel Hoekstra. Veel kijkplezier.
9 jun 2020
6
In april hebben we een lijst uitgebracht met de series van AMC en Hulu. We hebben een update gemaakt van de AMC en Hulu-series.
9 aug 2019
2
AMC en Hulu hebben een lijst met series die al vernieuwd of gecanceld/beëindigd zijn. Wij hebben ze op een rijtje gezet, samen met series die nog van start of in première zullen gaan.
27 apr 2019
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
21 mrt 2019
Deep State is een Amerikaanse spionageserie die in april 2018 van start ging. Het tweede seizoen is in mei in Nederland te zien.
23 feb 2019
De jonge Engelse acteur Noah Jupe speelt een hoofdrol naast Nicole Kidman en Hugh Grant in The Undoing.
29 jan 2019
1
Het televisie najaar seizoen is inmiddels in volle gang en er zijn series die bijna zeker zijn van vernieuwing. Maar bijna is niet helemaal. Wij hebben een lijst samen gesteld van series die wel zeker zijn van vernieuwing.
22 okt 2018
5
Netflix heeft een foto van Tobias Menzies als prins Philip openbaar gemaakt.
29 aug 2018
Na zeer lange onderhandelingen heeft Hugh Laurie een formele deal gesloten met HBO om de hoofdrol te gaan spelen in de nieuwe komedie-pilot Avenue 5.
25 aug 2018
AMC, de zender die bekend is van de populaire series Fear The Walking Dead, Into the Badlands en The Night Manager, is in Nederland onder meer te zien bij KPN en Ziggo.
3 jul 2018
Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
19 apr 2018
3