The Loudest Voice

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Loudest Voice in the Room geregisseerd door Kari Skogland

Kari Skogland is aangenomen om de Showtime miniserie The Loudest Voice in the Room, over het leven van Roger Ailes, te gaan regisseren.

In juni 2018 kon MijnSerie al berichtten dat de nieuwe miniserie van Showtime Russell Crowe als hoofdrolspeler ingehuurd had. Nu kunnen we melden dat Crowe geregisseerd gaat worden door Kari Skogland.

Embed from Getty Images
Kari Skogland

Skogland, die dit jaar genomineerd is voor het regisseren van The Handmaid's Tale, zal alle acht afleveringen van de miniserie over het leven van FOX nieuws chef Roger Ailes gaan regisseren. Maar Skogland heeft nog meer series achter haar naam staan, zoals Penny Dreadful, The L Word, The Borgias en Queer as Folk allemaal voor Showtime. Andere series die ze heeft geregisseerd zijn The Americans, House of Cards (2013), Boardwalk Empire, The Walking Dead en Fear The Walking Dead.

Gabriel Sherman en Tom McCarthy, een Oscar winnaar, schreven samen de eerste aflevering. McCarthy is uitvoerend producent samen met Jason Blum, Alex Metcalf, Marci Wiseman en Jeremy Gold.
Vorige aflevering
2016
01x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

CBS heeft het groene licht gegeven voor een pilot van The Equalizer. Het is een reboot van de klassieke serie. Queen Latifah krijgt de hoofdrol in de pilot.
Vandaag, 14:30
NBC heeft nog twee pilots besteld van nieuwe dramaseries: At That Age van schrijver Carla Banks-Waddles en Echo van schrijver JJ Bailey.
Vandaag, 13:00
Matthew McConaughey en Nic Pizzolatto werken samen aan de nieuwe misdaadserie Redeemer voor FX. McConaughey zal daarin de hoofdrol vertolken en neemt samen met Pizzolatto ook de productie op zich.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
Margarita Levieva speelt de hoofdrol in In From The Cold, een internationale spionageserie met criminele elementen, die Netflix heeft besteld.
Vandaag, 10:00
Het populaire jeugdboek De Brief voor de Koning wordt een internationale Netflix-serie met als titel The Letter For The King.
Vandaag, 09:00