The Loudest Voice

7.7 / 10
49 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Loudest Voice in the Room geregisseerd door Kari Skogland

Kari Skogland is aangenomen om de Showtime miniserie The Loudest Voice in the Room, over het leven van Roger Ailes, te gaan regisseren.

In juni 2018 kon MijnSerie al berichtten dat de nieuwe miniserie van Showtime Russell Crowe als hoofdrolspeler ingehuurd had. Nu kunnen we melden dat Crowe geregisseerd gaat worden door Kari Skogland.

Embed from Getty Images
Kari Skogland

Skogland, die dit jaar genomineerd is voor het regisseren van The Handmaid's Tale, zal alle acht afleveringen van de miniserie over het leven van FOX nieuws chef Roger Ailes gaan regisseren. Maar Skogland heeft nog meer series achter haar naam staan, zoals Penny Dreadful, The L Word, The Borgias en Queer as Folk allemaal voor Showtime. Andere series die ze heeft geregisseerd zijn The Americans, House of Cards (2013), Boardwalk Empire, The Walking Dead en Fear The Walking Dead.

Gabriel Sherman en Tom McCarthy, een Oscar winnaar, schreven samen de eerste aflevering. McCarthy is uitvoerend producent samen met Jason Blum, Alex Metcalf, Marci Wiseman en Jeremy Gold.
Vorige aflevering
2016
2016
01x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Parisa Fitz-Henley (The Sinner) gaat de hoofdrol vervullen in de medische dramapilot Triage van Erica Messer, Jon M. Chu en David Cornue voor ABC.
Gisteren, 14:00
Er wordt een nieuw personage geïntroduceerd in Chicago PD. Adjunct-hoofdinspecteur Samatha Miller wordt gespeeld door een oude Empire actrice.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
De reboot van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sins van Roberto Aguirre-Sacasa (Riverdale) is besteld door HBO Max.
Gisteren, 10:02
1
De dramaserie Vliegende Hollanders gaat in oktober in première. De serie verschijnt dan op NPO Plus en zal ook wekelijks te zien zijn op NPO 1 en NPO Start.
Gisteren, 09:00
Het eerste seizoen van de Britse thrillerserie Liar van Harry en Jack Williams (The Missing) is vanaf oktober weer te bekijken op Videoland.
woensdag, 15:00