The Loudest Voice

7.8 / 10
50 min
Drama
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Loudest Voice in the Room geregisseerd door Kari Skogland

Kari Skogland is aangenomen om de Showtime miniserie The Loudest Voice in the Room, over het leven van Roger Ailes, te gaan regisseren.

In juni 2018 kon MijnSerie al berichtten dat de nieuwe miniserie van Showtime Russell Crowe als hoofdrolspeler ingehuurd had. Nu kunnen we melden dat Crowe geregisseerd gaat worden door Kari Skogland.

Embed from Getty Images
Kari Skogland

Skogland, die dit jaar genomineerd is voor het regisseren van The Handmaid's Tale, zal alle acht afleveringen van de miniserie over het leven van FOX nieuws chef Roger Ailes gaan regisseren. Maar Skogland heeft nog meer series achter haar naam staan, zoals Penny Dreadful, The L Word, The Borgias en Queer as Folk allemaal voor Showtime. Andere series die ze heeft geregisseerd zijn The Americans, House of Cards (2013), Boardwalk Empire, The Walking Dead en Fear The Walking Dead.

Gabriel Sherman en Tom McCarthy, een Oscar winnaar, schreven samen de eerste aflevering. McCarthy is uitvoerend producent samen met Jason Blum, Alex Metcalf, Marci Wiseman en Jeremy Gold.
Vorige aflevering
2016
01x07
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie loopt al sinds 2012 en op 8 januari 2020 gaat het tweede deel van het achtste seizoen van start.
Vandaag, 12:00
The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in januari 2019.
Vandaag, 11:00
Dracula (2020) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie bestaat uit drie afleveringen en gaat in januari 2020 in première.
Vandaag, 10:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.
Vandaag, 09:00
In januari start het driedelige finaleseizoen van de politieserie Smeris bij BNNVARA op NPO 3.
Gisteren, 14:00
The Marvelous Mrs. Maisel kan rekenen op een vierde seizoen bij Amazon Prime Video. Dat is gisteren bekend gemaakt.
Gisteren, 12:00