The Long Road Home

7.9 / 10
45 min
Oorlog, Miniserie
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.9 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2017 - 2017 
NetwerkNational Geographic
De serie is beëindigd
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:45 min20172017 (Beëindigd)
Genres:OorlogMiniserie
The Long Road Home is een Amerikaanse oorlog miniserie van de zender National Geographic. De serie ging in première op 7 november 2017.

Beleef een heldhaftige strijd in The Long Road Home on te overleven tijdens de oorlog in Irak, wanneer de 1ste Cavaleriedivisie van Fort Hood wreed worden overvallen op 4 april 2004 in Sadr City, Baghdad - een dag die in de militaire analen bijgeschreven zou worden als Black Sunday (Zwarte Zondag).
Koop serie

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (2)

avatar Waku
10
24 feb 2018
Hier zit alles in...drama, actie en spanning. Verpakt in een meeslepend verhaal waarin ook nog eens uitstekend geacteerd wordt.s
avatar latevogel
-
18 dec 2017
Hou je van een spannende oorlogsserie, dan zit je met deze goed! Het begint zoals altijd redelijk rustig, voorbereiden en uiteindelijk afscheid en de reis erheen. Dan begint de ellende in Bagdad. Sadr-city, een peloton komt vast te zitten en men gaat hen proberen te ontzetten. Hoe dat verloopt en hoe het zich verder om hen heen afspeelt kan je zien in deze serie.
Het is allemaal vrij realistisch in deze serie.

Vergelijkbare series

The Pacific
7 stemmen
Six
2 stemmen
Seal Team
2 stemmen
The Long Road Home