Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Overzicht nieuwe series in november 2017

Net als in oktober hebben we alle nieuwe series die in november uitkomen voor je op een rijtje gezet.*

S.W.A.T. (2017)

Te zien vanaf: Donderdag 2 november bij CBS.
Het verhaal: Daniel "Hondo" Harrelson, S.W.A.T. (2017) -Luitenant in Los Angeles, is toegewijd om een hooggekwalificeerde eenheid in de gemeenschap te leiden waar hij is opgegroeid. Verscheurd tussen loyaliteit aan de straten, waar de politie soms de vijand is, en zijn broeders in het blauw, strookt hij deze twee werelden strategisch. Hondo moedigt zijn team aan om te vertrouwen op communicatie en respect voor geweld en agressie, maar als er een crisis optreedt zijn deze onfeilbare mannen en vrouwen bereid hun tactische training op de proef te stellen.
De cast: Shemar Moore, Peter Onorati, Jay Harrington, Stephanie Sigman, Kenny Johnson, Alex Russel.


Der Barcelona-Krimi

Te zien vanaf: Donderdag 2 november bij Das Erste.
Het verhaal: In Der Barcelona-Krimi is Xavi Bonet onderzoeker in de Spaanse stad. Eigenzinnig, eigenwijs en goed inde stad ingevoerd. Samen met zijn nieuwe partner, de zelfbewuste Fina Valet, moet hij in zijn eerste zaak op zoek naar de link tussen een man met geheugenverlies en een dode illegale immigrant, die beiden op het strand gevonden zijn.
De cast: Clemens Schick, Anne Schäfer, Hans-Uwe Bauer, Tara Fischer, Lluís Marco en Tom Keune.

SMILF

Te zien vanaf: Zondag 5 november bij Showtime.
Het verhaal: SMILF, gesitueerd in Boston en geeft een eerlijke, rauwe en komische kijk op een alleenstaande twintiger uit Southie wiens wensen over relaties, seks en carrière botsen met de werkelijkheid.
De cast: Miguel Gomez, Rosie O’Donnell, Alexandra Mary Reimer, Anna Chanel Reimer en Frankie Shaw.


Voetbalmaffia

Te zien vanaf: Zondag 5 november bij KRO-NCRV.
Het verhaal: In Voetbalmaffia volgen we de Nederlandse voetballer Johnny, die in Italië speelt. Na tegenvallende prestaties en een ruzie met de voorzitter, zet zijn club hem op de transferlijst. Dit is het begin van zijn afdaling naar de schimmige wereld van criminele goknetwerken. Hier zijn de spelers niet de sterren van het veld, maar slechts handelswaar. Zijn afdaling in deze wereld brengt Johnny en zijn vrouw Renate naar Thailand. Hier wordt hij geconfronteerd met ambassade-medewerker Gwen, die in Thailand namens ons land een groot voetbaltoernooi organiseert.
De cast: Chiem Vreeken, Sallie Harmsen en Maryam Hassouni.

Keeping Faith

Te zien vanaf: Zondag 5 november bij S4/C.
Het verhaal: Keeping Faith begint bij Faith Howells: een advocate, echtgenote en moeder. Zij vecht om de waarheid te achterhalen over de plotselinge verdwijning van haar echtgenoot. Ze komt tot de ontdekking dat haar man een dubbelleven leidde. Ze leert ook dat haar idyllische, prachtige woonplaats in Carmarthenshire duistere geheimen herbergt, die het leven van Faith en haar gezin bedreigen. Door alle beproevingen transformeert Faith van een zorgeloos, vrolijke-liefhebbende moeder in een detective, actieheld en minnares; één die risico's neemt, 'n gokje waagt en nieuwe innerlijke kracht vindt.
De cast: Eve Myles, Bradley Freegaard, Hannah Daniel, Seren Letherby, Lacey Jones en Demi Letherby.

Damnation

Te zien vanaf: Dinsdag 7 november bij USA Network.
Het verhaal: Seth Davenport lijkt in Damnation op een prediker uit een kleine stad in Iowa, maar hij verbergt ambities om een volledige opstand te willen beginnen tegen de status quo. Hij is zich er niet van bewust dat een industriële tycoon een dodelijke en professionele stakingbreker genaamd Creeley Turner heeft ingehuurd om de opstand te stoppen met alle middelen die nog zijn. Niet bekend voor de mensen om hen heen, delen de beide mannen een dodelijk verleden.
De cast: Logan Marshall-Green, Killian Scott, Sarah Jones, Melinda Page Hamilton, Christopher Heyerdahl en Chasten Harmon.


Sick Note

Te zien vanaf: Dinsdag 7 november bij Sky Atlantic (UK).
Het verhaal: Een compulsieve leugenaar krijgt in Sick Note ten onrechte te horen dat hij terminaal ziek is. Wanneer hij er achter komt dat hij niet doodgaat, besluit hij dit niet aan familie en vrienden te vertellen.
De cast: Rupert Grint, Nick Frost, Don Johnson, Miles Richard, Mathilda Thorpe en Pippa Bennett-Warner.


The Long Road Home

Te zien vanaf: Dinsdag 7 november bij National Geographic.
Het verhaal: Beleef een heldhaftige strijd in The Long Road Home om te overleven tijdens de oorlog in Irak, wanneer de 1ste Cavaleriedivisie van Fort Hood wreed wordt overvallen op 4 april 2004 in Sadr City, Baghdad - een dag die in de militaire wereld bijgeschreven zou worden als Black Sunday (Zwarte Zondag).
De cast: E.J. Bonilla, Franklin Silverio, Jon Beavers, Joshua Brennan, Jorge Diaz, Darius Homayoun en Joey Luthman.


No Activity (2017)

Te zien vanaf: Zondag 12 november bij CBS All Acces.
Het verhaal: No Activity (2017) volgt het verloop van een drugsvangst van een groot kartel en de lotgevallen van twee laag geplaatste politieagenten die veel te veel tijd met elkaar doorbrengen; twee criminelen die van niets weten, twee medewerkers die niet echt een klik met elkaar hebben en twee Mexicaanse tunnelgravers die vastzitten in een plaats die niet geschikt is voor twee nagenoeg onbekenden.
De cast: Tim Meadows, Patrick Brammall, Mark Berry, Arturo Castro, Mackenzie Davis en Bridget Everett.

Future Man

Te zien vanaf: Dinsdag 14 november bij Hulu.
Het verhaal: Josh Futturman is in Future Man, overdag een conciërge en 's-avonds een gamer, die door mysterieuze bezoekers wordt gerekruteerd om door te tijd te reizen om de uitroeiing van de mensheid te voorkomen.
De cast: Eliza Coupe, Josh Hutcherson en Derek Wilson.


There's... Johnny!

Te zien vanaf: Donderdag 16 november bij Hulu.
Het verhaal: There's... Johnny! is een verhaal over volwassen worden, gesitueerd in de jaren '70 van Los Angeles. Het volgt het leven en de uitdagingen van de onnozele negentienjarige oude jongen uit Nebraska, als hij per ongeluk een baan krijgt bij The Tonight Show Starring Johnny Carson.
De cast: Ian Nelson, Jane Levy en Tony Danza.

Marvel's The Punisher

Te zien vanaf: Vrijdag 17 november bij Netflix.
Het verhaal: In Marvel's The Punisher wordt Frank Castle achtervolgd en opgejaagd na de moord op zijn familie. Hij wordt een burgerwacht in de criminele onderwereld, beter bekend als "The Punisher", die gericht is op de bestrijding van de criminaliteit op welke wijze dan ook.
De cast: Deborah Ann Woll, Jon berntall, Jason R. Moore, Ben Barnes, Amber Rose Reva hen Abon Moss-Bachrach.


Big Hero 6: The Series

Te zien vanaf: Maandag 20 november bij Discney XD.
Het verhaal: Big Hero 6: The Series gaat verder met de avonturen van het 14-jarige genie Hiro en zijn robot Baymax. Andere personages die terugkeren voor de avonturen van Hiro zijn Wasabi, Honey Lemon, Fred en Go Go, die samen het Big Hero 6 superhelden-team vormen. Als het nieuwe wonder op het instituut van wetenschap in San Fransokyo moet Hiro lastige academische hindernissen overkomen. Hiernaast moet het team de stad ook nog beschermen tegen vele technisch-ingestelde slechteriken.
De stemmencast: Scott Adsit, Ryan Potter, Diedrich Bader, Jamie Chung en Khary Payton.


Marvel's Runaways

Te zien vanaf: Dinsdag 21 november bij Hulu.
Het verhaal: In Marvel's Runaways komen de kinderen van superschurken er achter dat hun ouders een dubbel leven leiden. De groep van tieners gaan samenwerken en lopen weg van huis om boete te doen voor de acties van hun ouders en achter de geheimen van hun afkomst te komen.
De cast: Virginia Gardner, Gregg Sulkin, Ariela Barer, Allegra Acosta, Rhenzy Feliz en Lyrcia Okano.


Godless (2017)

Te zien vanaf: Woensdag 22 november bij Netflix.
Het verhaal: De beruchte crimineel Frank Griffin en zijn bende zijn in Godless (2017) op een wraakmissie tegen Roy Goode, die de bende verraden heeft. Roy vindt opvang bij de weduwe Alice Fletcher, die zelf een buitenbeentje is in het geïsoleerde mijn dorp La Belle, dat voornamelijk gerund wordt door vrouwen. Als het nieuws bekend wordt dat Griffin en zijn bende onderweg zijn naar La Belle, spant het hele dorp samen om zichzelf te verdedigen tegen de moordlustige bende.
De cast: Jeff Daniels, Jack O'Connell, Michelle Dockery.


She's Gotta Have It

Te zien vanaf: Donderdag 23 november bij Netflix.
Het verhaal: In She's Gotta Have It draait het om Nola Darling. Ze is een artiest uit Brooklyn die worstelt met haar identiteit en haar tijd. Want hoe moet ze haar werk, vrienden en drie geliefden allemaal voldoende aandacht geven? De tv-serie is gebaseerd op de gelijknamige film van Spike Lee.
De cast: DeWanda Wise, Cleo Anthony, Lyriq Bent, Chyna Layne, Anthony Ramos, Elise Hudson en Joie Lee.


The Marvelous Mrs. Maisel

Te zien vanaf: Woensdag 29 november bij Amazon.
Het verhaal: The Marvelous Mrs. Maisel is gesitueerd in 1958 en volgt Midge een New York City echtgenoot en moeder, die aan de slag gaat in de wereld van stand-up komedie. Midge heeft alles wat ze ooit wilde – een perfecte echtgenoot, twee kinderen en een elegant appartement op de Upper East Side, perfect voor het houden van Yom Kippur diners. Maar haar leven neemt een onverwachte wending als ze een verborgen talent bij zichzelf ontdekt.
De cast: Rachel Brosnahan en Alex Borstein.


Dat zijn de bij ons bekende nieuwe series die in november 2017 hun première beleven.

Op welke serie zat jij te wachten of welke serie ga je volgen? Van welke serie(s) denk jij dat het vernieuwd zal worden, gecanceld zal worden of zelfs vroegtijdig uit het uitzendschema wordt gehaald?*Het kan zijn dat er tijdens het publiceren van deze lijst nog datums bekend worden gemaakt, helaas is dit niet te voorkomen. Maar geef het in de reacties door als je nog een serie bent tegen gekomen of er een datum is gewijzigd.

Veel kijkplezier en tot volgende maand.

Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (9)

avatar_JanWillemK
30 okt 2017 11:37 -
Future Man lijkt mij wel de moeite waard.

Ik wacht even met het kijken van S.W.A.T.
Mijn stiekeme hoop is eigenlijk dat de serie gecanceld word zodat Shemar Moore terug kan keren bij Criminal Minds.
Reageer
avatar_H3nDri3
30 okt 2017 12:16 - 30 okt 2017 12:17
Van SMILF de eerste aflevering al gezien en die serie ga ik zeker verder volgen. Misschien dat ik voetbalmafia een kans ga geven. Ben eigenlijk niet zo'n fan van Nederlandse series.

Sick Note, Runaways, Future Man, The Punisher, Godless en The Long Road Home zijn ook series waar ik naar uitkijk. Hopelijk maken ze mijn verwachtingen waar.
Reageer
avatar_anonymous
30 okt 2017 13:10 -
Ik ben erg benieuwd naar The punisher en Damnation.
Reageer
avatar_Karzal
30 okt 2017 15:41 -
Future Man en The Punisher zijn de 2 series die ik sowieso ga volgen, van de rest weet ik 't eigenlijk niet zeker....
Reageer
avatar_toetje1977
31 okt 2017 00:04 -
The punisher! 100%
Van de rest wil ik The long road home wel een kans geven... Future man misschien als Seth Rogen erbij betrokken is, klinkt onzinnig als plot dus of het is fantastisch of het is helemaal niks.
Reageer
avatar_4thaarts
31 okt 2017 08:52 -
Punisher, Damnation en Runaways lijken wel interessant, Sick Note kan wel hilarisch worden, ligt eraan hoe ze het aanpakken.
Reageer
avatar_svandenberg86
31 okt 2017 09:45 -
Godless staat bij mij boven aan het lijstje, heel benieuwd naar die serie.
Reageer
avatar_crix
31 okt 2017 11:19 -
the punisher. godlees en de future man
Reageer
avatar_ThomasNL92
15 nov 2017 00:43 -
Denk dat het The Long Road home and Damnation wordt. Heel misschien godless.
Reageer

Laatste nieuws

Het vierde deel van Chilling Adventures of Sabrina zal nog net dit jaar in première gaan bij Netflix. Het is ook het laatste deel dat van de serie zal verschijnen.
Vandaag, 09:00
2
Amazon heeft een sciencefiction drama genaamd Lightyears besteld. De serie is afkomstig van Holden Miller en Daniel C. Connolly.
Gisteren, 13:00
2
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 12:00
Er is een serie over de blockbuster Flashdance uit 1983 in productie bij CBS All Acces, dat binnenkort zal veranderen naar Paramount Plus.
Gisteren, 11:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 09:43
Ook in de week van 19 tot en met 25 oktober hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 43
Gisteren, 09:00