The Irregulars

7.3 / 10
52 min
Misdaad
Volg deze serie
Bekijk trailer
7.3 / 10
1seizoenen/8afleveringen/2021 - heden
NetwerkNetflix
Datum is onbekend.Eerstvolgende aflevering
Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!

Beschrijving

Looptijd:52 min2021 - heden
Genres:Misdaad
Netwerk:Netflix
The Irregulars is een Britse misdaadserie te zien bij Netflix. De serie ging in première op 26 maart 2021.

De serie speelt zich af in Victoriaans Londen en volgt een bende onrustige straattieners die worden gemanipuleerd om misdaden op te lossen voor de sinistere Doctor Watson en zijn mysterieuze zakenpartner, de ongrijpbare Sherlock Holmes.
Koop bij Bol

Seizoenen

Seizoen 1
0 / 8
Seizoen 1

Populaire reacties (1)

avatar BlackBiker
7.5
26 okt 2022
Hele aardige serie voor tussendoor. Niet al te hoogstaand, maar interessant genoeg om af te kijken.
Beetje vreemde insteek op het Sherlock Holmes verhaal. Op een of andere manier lijkt dit er een beetje bij getrokken om de serie een bekend en aansprekend uitgangspunt te geven. Maar om eerlijk te zijn heeft het, in mijn ogen, met Sherlock Holmes weinig te maken. Maar misschien ken ik de lore over Holmes niet goed genoeg.

Om de serie "relevant" te maken hebben ze hun uiterste best gedaan om te doen alsof Victoriaans Londen voor minimaal 50% uit mensen van kleur bestond, inclusief de upper class. Lijkt me niet helemaal historisch correct. Maar behalve dat ziet het er goed uit en zijn de "monster of the week" verhalen leuk genoeg. De rode draad in dit seizoen wordt heel aardig uitgewerkt en kent ook een bevredigend einde.
Er zijn genoeg aanknopingspunten voor een tweede seizoen, maar dat komt er niet, las ik. Gelukkig blijven we niet achter met een cliffhanger. Dit seizoen is prima op zichzelf te kijken.

Als je een paar avonden niets te doen hebt en je houdt van series met een paranormaal randje, dan is dit zeker iets voor jou.

Vergelijkbare series

The Irregulars