Leuk?
0
8
Bekijk stemmen

Geen tweede seizoen voor The Irregulars

The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.

De streamingdienst heeft besloten om de bovennatuurlijke detectiveserie te cancelen na slechts één seizoen. The Irregulars ging op 26 maart in première en volgt een bende straattieners in het Victoriaanse Londen die gemanipuleerd worden om misdaden op te lossen voor de sinistere Doctor Watson en zijn mysterieuze zakenpartner, de ongrijpbare Sherlock Holmes.

Het nieuws komt enigszins als een verrassing daar de achtdelige serie in de top tien lijst van Netflix belanden en in de wekelijkse Nielsen lijst van streamingdiensten eind april nog voor Marvel's The Falcon and Winter Soldier op één belanden. Maar de kijkcijfers zijn kennelijk niet zo hoog gebleven en ook de reviews waren niet zo best.

The Irregulars is gebaseerd op het werk van Sir Arthur Conan Doyle en daarin speelde Thaddea Graham als Bea, de leider van de bende, samen met McKell David, Jojo Macari, Harrison Osterfield en Darci Shaw. Er waren terugkerende plekken voor acteurs als Clarke Peters, als The Linen Man en Henry Lloyd-Hughes als Sherlock Holmes.

Vorige aflevering
Chapter Eight: The Ecstasy of Life
Chapter Eight: The Ecstasy of Life
01x08
Leuk?
0
8
Bekijk stemmen

Reacties (3)

avatar_borry007
05 Mei 2021 15:03 -
Jammer!
Reageer
avatar_kaarintjee
05 Mei 2021 19:38 -
Jammer, vond het wel een leuke serie.
Reageer
avatar_Xcobra
28 sep 2021 20:03 -
Jammer, was een leuke serie
Reageer
The Irregulars