Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

The Expanse verdwijnt op 30 september bij Netflix

The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van de zender Syfy. De zender wilde stoppen met de serie en daarna nam Amazon Prime Video de productie over na acties van fans van de serie.

De Amerikaanse zender Syfy en Netflix hadden een deal gesloten voor de uitzendrechten. Nu concurrent Amazon de serie nieuw leven heeft ingeblazen en werkt aan een vierde seizoen, is Netflix gedwongen om de serie te laten gaan.

The Expanse is een sciencefiction thrillerserie die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. De serie volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samen brengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen.

Maar de serie is nu dus de laatste dagen in gegaan op Netflix. Op 30 september is The Expanse voor het laatst te zien op Netflix. Zie ook het artikel Amazon neemt The Expanse over van Syfy dat MijnSerie op 26 mei publiceerde.

Video on youtube


Ook Dicte en Gomorra (2014) staan op 30 september op de nominatie om verwijderd te worden door Netflix. Daarvan is het echter nog niet zeker dat ze daadwerkelijk zullen verdwijnen, al zijn er op dit moment geen signalen dat de licenties al verlengd zijn.
Vorige aflevering
Babylon's Ashes
Babylon's Ashes
06x06
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Karzal
19 sep 2018 11:13 -
Viel op zich te verwachten. De concurrent gaat de serie verder produceren, dus dan is het logisch dat die ook de uitzend/streamrechten hebben aangeschaft van de overige seizoenen.
Reageer
The Expanse