The Expanse

7.6 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor vijfde seizoen The Expanse

Het vijfde seizoen van The Expanse verschijnt in december bij Amazon Prime Video. Daarnaast is er ook trailer van het nieuwe seizoen uitgebracht.

Het nieuwe seizoen van The Expanse bestaat uit tien afleveringen. Er zal elke week een aflevering verschijnen. Het vijfde seizoen gaat 16 december in première bij Amazon Prime Video. De laatste aflevering van het seizoen zal 3 februari 2021 verschijnen bij de streamingdienst.

The Expanse ging in 2015 in première en speelt zich tweehonderd jaar in de toekomst af. De serie draait om de bemanning van de Rocinante, een illegaal oorlogsschip. De regeringen van de aarde, Mars en de asteroïdengordel zijn in een langdurig conflict verwikkeld. De bemanning van de Rocinante stuit op een enorme samenzwering en een mysterieuze buitenaardse technologie die het lot van de mensheid dreigt te verstoren. Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen.

Vorige aflevering
Nemesis Games
Nemesis Games
05x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
10 okt 2020 11:39 -
Eén van de allerbeste SF series van de afgelopen jaren. Ik ben heel blij dat Amazon na seizoen 3 heeft besloten om de serie van SyFy over te nemen. Komt ook omdat Jeff Bezos een groot fan schijnt te zijn.
Ik kan bijna niet wachten :-)
Reageer
avatar_Tjuz
10 okt 2020 21:20 -
Ziet er goed uit. Wel een stuk meer persoonlijke drama, wat mij in het geval van de main crew niet zo kan boeien. Mij gaat het meer om de ruimtepolitiek en karakters zoals Bobbie, Drummer en Avasarala. Gelukkig ziet her er naar uit dat na 1,5 seizoen Bobbie en Avasarala weer wat meer te doen krijgen!
Reageer

Laatste nieuws

De Britse Theo James en Rose Leslie zullen de hoofdrollen gaan vervullen in de aankomende romantische sciencefictionserie van HBO.
Vandaag, 16:00
1
Julia Roberts en Sean Penn staan in de cast als hoofdrolspelers van de nieuwe Starz-drama Gaslit.
Vandaag, 15:00
1
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Anya Taylor-Joy ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
1
FOX heeft de langlopende Amerikaanse animatieserie The Simpsons is voorlopig nog niet afgelopen. Er zijn twee nieuwe seizoenen besteld.
Vandaag, 13:00
1
Het zevende, tevens laatste, seizoen van Bosch verschijnt deze zomer. De spin-off van de Amerikaanse detectiveserie zal bij IMDb TV verschijnen.
Vandaag, 12:00
3
De Britse miniserie Des zal vanaf eind maart worden uitgezonden bij NPO 2. David Tennant (Broadchurch) vervult de hoofdrol in de serie.
Vandaag, 11:00
1