The Expanse

7.6 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor vijfde seizoen The Expanse

Het vijfde seizoen van The Expanse verschijnt in december bij Amazon Prime Video. Daarnaast is er ook trailer van het nieuwe seizoen uitgebracht.

Het nieuwe seizoen van The Expanse bestaat uit tien afleveringen. Er zal elke week een aflevering verschijnen. Het vijfde seizoen gaat 16 december in première bij Amazon Prime Video. De laatste aflevering van het seizoen zal 3 februari 2021 verschijnen bij de streamingdienst.

The Expanse ging in 2015 in première en speelt zich tweehonderd jaar in de toekomst af. De serie draait om de bemanning van de Rocinante, een illegaal oorlogsschip. De regeringen van de aarde, Mars en de asteroïdengordel zijn in een langdurig conflict verwikkeld. De bemanning van de Rocinante stuit op een enorme samenzwering en een mysterieuze buitenaardse technologie die het lot van de mensheid dreigt te verstoren. Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen.

Vorige aflevering
Nemesis Games
Nemesis Games
05x10
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
10 okt 2020 11:39 -
Eén van de allerbeste SF series van de afgelopen jaren. Ik ben heel blij dat Amazon na seizoen 3 heeft besloten om de serie van SyFy over te nemen. Komt ook omdat Jeff Bezos een groot fan schijnt te zijn.
Ik kan bijna niet wachten :-)
Reageer
avatar_Tjuz
10 okt 2020 21:20 -
Ziet er goed uit. Wel een stuk meer persoonlijke drama, wat mij in het geval van de main crew niet zo kan boeien. Mij gaat het meer om de ruimtepolitiek en karakters zoals Bobbie, Drummer en Avasarala. Gelukkig ziet her er naar uit dat na 1,5 seizoen Bobbie en Avasarala weer wat meer te doen krijgen!
Reageer

Laatste nieuws

De driedelige boekenreeks Invisible Life van E. Lynn Harris uit 1991 wordt door HBO bewerkt tot serie.
Vandaag, 12:00
Voor het aankomende televisieseizoen van 2021-22 heeft FOX de serie Monarch besteld. De serie is een dramaserie over en met countrymuziek.
Vandaag, 11:00
Hoofdrolspeelster Stana Katic zegt dat er een einde komt aan Absentia, het derde seizoen zal de laatste zijn van de Amerikaanse misdaadserie bij Amazon.
Vandaag, 10:00
1
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op de miniserie Enslaved. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
In 2019 bestelde Apple TV+ de dramedyserie Mr. Corman, nu heeft Apple TV+ heeft de premièredatum van Mr. Corman bekend gemaakt.
Gisteren, 13:00
HBO Max heeft Love and Death van David E. Kelley (Big Little Lies) besteld. Elizabeth Olsen (Marvel's WandaVision) zal te zien zijn in een van de hoofdrollen.
Gisteren, 12:00