Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Premièredatum en trailer voor vijfde seizoen The Expanse

Het vijfde seizoen van The Expanse verschijnt in december bij Amazon Prime Video. Daarnaast is er ook trailer van het nieuwe seizoen uitgebracht.

Het nieuwe seizoen van The Expanse bestaat uit tien afleveringen. Er zal elke week een aflevering verschijnen. Het vijfde seizoen gaat 16 december in première bij Amazon Prime Video. De laatste aflevering van het seizoen zal 3 februari 2021 verschijnen bij de streamingdienst.

The Expanse ging in 2015 in première en speelt zich tweehonderd jaar in de toekomst af. De serie draait om de bemanning van de Rocinante, een illegaal oorlogsschip. De regeringen van de aarde, Mars en de asteroïdengordel zijn in een langdurig conflict verwikkeld. De bemanning van de Rocinante stuit op een enorme samenzwering en een mysterieuze buitenaardse technologie die het lot van de mensheid dreigt te verstoren. Bekijk hieronder de trailer van het vijfde seizoen.

Video on youtube
Vorige aflevering
Babylon's Ashes
Babylon's Ashes
06x06
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
10 okt 2020 11:39 -
Eén van de allerbeste SF series van de afgelopen jaren. Ik ben heel blij dat Amazon na seizoen 3 heeft besloten om de serie van SyFy over te nemen. Komt ook omdat Jeff Bezos een groot fan schijnt te zijn.
Ik kan bijna niet wachten :-)
Reageer
avatar_Tjuz
10 okt 2020 21:20 - 22 sep 2021 04:49
Ziet er goed uit. Wel een stuk meer persoonlijke drama, wat mij in het geval van de main crew niet zo kan boeien. Mij gaat het meer om de ruimtepolitiek en karakters zoals Bobbie, Drummer en Avasarala. Gelukkig ziet her er naar uit dat na 1,5 seizoen Bobbie en Avasarala weer wat meer te doen krijgen!
Reageer
The Expanse