The Expanse

7.6 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

The Expanse nu al vernieuwd met zesde en laatste seizoen

Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.

Er komt een einde aan de sciencefictionserie The Expanse, die in 2015 in première ging bij Syfy. Later werd de serie overgenomen door Amazon, die de serie nu heeft vernieuwd met een zesde seizoen. Het zesde seizoen zal ook het laatste seizoen van de serie worden, wanneer deze in première gaat is nog niet bekend. De vernieuwing van The Expanse komt een paar weken voor de première van het vijfde seizoen, 16 December gaat het vijfde seizoen namelijk van start.

“We zijn erg blij dat we de trouwe fans van The Expanse de veelbelovende afsluiting van de serie kunnen geven die ze verdienen.” zei Vernon Sanders, Co-Head of Television bij Amazon Studios over het aangekondigde laatste seizoen. Er is nog geen trailer van het zesde seizoen, maar afgelopen oktober bracht Amazon wel vast de trailer van het vijfde seizoen uit. Bekijk deze hieronder.The Expanse is gebaseerd op de boeken van James S.A. Corey’s. Het verhaal speelt zich tweehonderd jaar in de toekomst af en volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw. De zaak brengt een geharde detective en een foute scheepskapitein samen in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen.
Vorige aflevering
Nemesis Games
Nemesis Games
05x10
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_BlackBiker
25 nov 2020 11:39 -
Heel goed nieuws! Met de opening van de Ring hebben ze sinds vorig seizoen eigenlijk oneindige mogelijkheden om het verhaal te rekken. Maar ik denk dat zes seizoenen genoeg zijn om de boeken te verfilmen.
Fijn dat deze serie toch een goed vervolg heeft gekregen nadat SyFy hem prematuur aborteerde...
Reageer
avatar_JazzySOB
28 mrt 2021 17:06 -
Met de Ring hebben ze als het ware een soort nieuwe Stargate serie gecreëerd. Jammer dat het stopt want dit zou een bron zijn van talloze verhaallijnen, nieuw ontdekte werelden, e.d. en dus onbeperkte ruimte voor nieuwe afleveringen. Jammer dat de goede SF-series altijd zo kort duren en snel gecanceld worden. Ik hoop nog eens op een remake van Babylon 5.
Reageer

Laatste nieuws

Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00
Marvel's Loki zou 11 juni in première gaan bij Disney+, maar dat is gewijzigd. De superheldenserie verschijnt ietsjes eerder dan gepland.
Vandaag, 10:00