The Expanse

7.6 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

The Expanse nu al vernieuwd met zesde en laatste seizoen

Nog voor de première van het vijfde seizoen van The Expanse heeft Amazon de sciencefictionserie al vernieuwd met een zesde, tevens laatste, seizoen.

Er komt een einde aan de sciencefictionserie The Expanse, die in 2015 in première ging bij Syfy. Later werd de serie overgenomen door Amazon, die de serie nu heeft vernieuwd met een zesde seizoen. Het zesde seizoen zal ook het laatste seizoen van de serie worden, wanneer deze in première gaat is nog niet bekend. De vernieuwing van The Expanse komt een paar weken voor de première van het vijfde seizoen, 16 December gaat het vijfde seizoen namelijk van start.

“We zijn erg blij dat we de trouwe fans van The Expanse de veelbelovende afsluiting van de serie kunnen geven die ze verdienen.” zei Vernon Sanders, Co-Head of Television bij Amazon Studios over het aangekondigde laatste seizoen. Er is nog geen trailer van het zesde seizoen, maar afgelopen oktober bracht Amazon wel vast de trailer van het vijfde seizoen uit. Bekijk deze hieronder.The Expanse is gebaseerd op de boeken van James S.A. Corey’s. Het verhaal speelt zich tweehonderd jaar in de toekomst af en volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw. De zaak brengt een geharde detective en een foute scheepskapitein samen in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen.
Vorige aflevering
Hard Vacuum
Hard Vacuum
05x08
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_BlackBiker
25 nov 2020 11:39 -
Heel goed nieuws! Met de opening van de Ring hebben ze sinds vorig seizoen eigenlijk oneindige mogelijkheden om het verhaal te rekken. Maar ik denk dat zes seizoenen genoeg zijn om de boeken te verfilmen.
Fijn dat deze serie toch een goed vervolg heeft gekregen nadat SyFy hem prematuur aborteerde...
Reageer

Laatste nieuws

Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
Vandaag, 15:00
Vijftien seizoenen lang waren de gebroeders Winchester een begrip bij The CW. Het vijftiende seizoen zal te zien zijn bij Amazon.
Vandaag, 14:00
Het gonsde al enige tijd van de geruchten, maar het nieuws was nog niet officieel bevestigd. Maar nu is het zeker Bridgerton krijgt een tweede seizoen.
Vandaag, 13:00
Het vijfde seizoen van de Starz fantasyserie is al te zien bij Ziggo, maar binnenkort ook op Netflix.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Er zijn drie nieuwe castleden toegevoegd aan de cast van Succession, het derde seizoen van de Amerikaanse dramaserie zal binnen kort verschijnen.
Vandaag, 10:01