Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Seizoen 6 van The Expanse heeft startdatum

Amazon Prime Video heeft aangekondigd wanneer het langverwachte zesde en laatste seizoen van The Expanse van start zal gaan.

De aankondiging werd gedaan door de cast en executive producers tijdens het panel van de serie op New York Comic Con's Metaverse, die nu beschikbaar is om te streamen op de website van NYCC. De eerste aflevering van het zesde seizoen zal op 10 december in première gaan, met daarna elke vrijdag nieuwe afleveringen, met als hoogtepunt een legendarische slotaflevering op 14 januari 2022. Het seizoen van zes afleveringen zal wereldwijd exclusief beschikbaar zijn op Prime Video, en wordt geproduceerd door Alcon Television Group.

Het zesde en laatste seizoen van The Expanse begint met het zonnestelsel in oorlog, als Marco Inaros en zijn Free Navy doorgaan met het lanceren van verwoestende asteroïde aanvallen op Aarde en Mars. Terwijl de spanningen van oorlog en verlies de bemanning van de Rocinante uit elkaar dreigen te trekken, doet Chrisjen Avasarala een gewaagde zet en stuurt voormalig marinier Bobbie Draper op een geheime missie die het tij van het conflict zou kunnen keren. Ondertussen, in de Belt, zijn Drummer en wat er over is van haar familie op de vlucht na het verraden van Marco. En op een verre planeet voorbij de Ringen, begint een nieuwe macht te rijzen.

De sterren van de serie zijn Steven Strait, Dominique Tipper, Wes Chatham, Shohreh Aghdashloo, Cara Gee, Frankie Adams, Keon Alexander, Nadine Nicole, en Jasai Chase Owens.

Video on youtube


The Expanse, dat zich afspeelt in een gekoloniseerd zonnestelsel, begint met de regeringen van de Aarde, Mars en de Asteroïdengordel die in een langlopend conflict verwikkeld zijn. De bemanning van de Rocinante - een illegaal geborgen oorlogsschip - stuit op een enorme samenzwering en een mysterieuze buitenaardse technologie die de machtsbalans en het lot van de mensheid dreigt te verstoren. The Expanse is een realistisch sciencefictionavontuur met veel actie.
Vorige aflevering
Babylon's Ashes
Babylon's Ashes
06x06
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_bertklijn
10 okt 2021 00:47 -
Helemaal te gek,, super
Reageer
The Expanse