The Expanse

7.5 / 10
43 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vaste rollen voor drie acteurs in sciencefictionserie The Expanse

The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.

The Expanse is een serie die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. Het scenario volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samen brengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen. The Expanse is gebaseerd op de populaire sciencefictionromans van James S. A. Corey en mede gecreëerd en geschreven door Mark Fergus en Hawk Ostby.


Keon Alexander

Keon Alexander (NCIS, Impulse), Nadine Nicole (Casual) en Jasai Chase Owens (The Deuce) krijgen vaste rollen het komende vijfde seizoen van The Expanse, zo heeft Amazon gisteren bekend gemaakt.


Nadine Nicole

Keon Alexander en Nadine Nicole zullen terugkeren als respectievelijk Marco en Melba. Jasai Chase Owens speelde in één aflevering in seizoen vier de rol van Felip. Keon Alexander verscheen in vier afleveringen in seizoen vier als Marco. Nadine Nicole was in acht afleveringen in de seizoenen drie en vier te zien als Melba.

Tot dusver zijn er vier seizoenen van The Expanse verschenen. Het vierde seizoen is sinds 13 december 2019 bij Amazon Prime Video te bekijken.
Vorige aflevering
Cibola Burn
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Titans (2018) spin-off Doom Patrol zal in Nederland op Amazon Prime verschijnen.
Vandaag, 09:00
Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Gisteren, 16:00
Op de Instagram van Videoland geven de acteurs uit Mocro Maffia antwoord op de meest gestelde vraag: komt er een derde seizoen? Ja, die komt er dus.
Gisteren, 15:00
1
Vanwege het Coronavirus eindigt het zesde en laatste seizoen van Empire eerder dan gepland. Het laatste seizoen bevat nu geen twintig, maar achttien afleveringen.
Gisteren, 14:00
Hulu heeft de Amerikaanse komedieserie Shrill van Aidy Bryant, Alexandra Rushfield en Lindy West verlengd met een derde seizoen.
Gisteren, 13:00
Amazon neemt de rechten van Pretty Little Liars van Netflix over.
Gisteren, 12:00
6