The Expanse

7.6 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vaste rollen voor drie acteurs in sciencefictionserie The Expanse

The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.

The Expanse is een serie die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. Het scenario volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samen brengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen. The Expanse is gebaseerd op de populaire sciencefictionromans van James S. A. Corey en mede gecreëerd en geschreven door Mark Fergus en Hawk Ostby.


Keon Alexander

Keon Alexander (NCIS, Impulse), Nadine Nicole (Casual) en Jasai Chase Owens (The Deuce) krijgen vaste rollen het komende vijfde seizoen van The Expanse, zo heeft Amazon gisteren bekend gemaakt.


Nadine Nicole

Keon Alexander en Nadine Nicole zullen terugkeren als respectievelijk Marco en Melba. Jasai Chase Owens speelde in één aflevering in seizoen vier de rol van Felip. Keon Alexander verscheen in vier afleveringen in seizoen vier als Marco. Nadine Nicole was in acht afleveringen in de seizoenen drie en vier te zien als Melba.

Tot dusver zijn er vier seizoenen van The Expanse verschenen. Het vierde seizoen is sinds 13 december 2019 bij Amazon Prime Video te bekijken.
Vorige aflevering
Nemesis Games
Nemesis Games
05x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Er zullen meer mysteries en misdaden zijn die moeten worden opgelost in het televisieseizoen 2021-22. ABC heeft Big Sky vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 16:00
The Baker Street Irregulars zullen geen bovennatuurlijke misdaden meer oplossen voor Netflix.
Vandaag, 15:00
2
'Laat de zwendel beginnen'. IMDb.TV heeft de premièredatum aangekondigd voor de nieuwe serie Leverage: Redemption.
Vandaag, 14:00
FX heeft de Amerikaanse misdaadserie Mayans MC (2018) vernieuwd met een vierde seizoen. De laatste aflevering van het derde seizoen wordt deze maand uitgezonden.
Vandaag, 13:00
Naast oude bekenden zullen er ook nieuwe personage verschijnen in CSI: Vegas, de vervolgserie van CSI. CSI: Vegas werd vorige maand aangekondigd voor CBS.
Vandaag, 12:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56