The Expanse

7.5 / 10
44 min
Thriller, Sciencefiction
Volg deze serie
Bekijk trailer
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Vaste rollen voor drie acteurs in sciencefictionserie The Expanse

The Expanse is een Amerikaanse sciencefictionserie van Amazon Prime Video (voorheen Syfy). De serie ging in première in december 2015.

The Expanse is een serie die zich tweehonderd jaar in de toekomst afspeelt. Het scenario volgt een zaak van een vermiste jonge vrouw die een geharde detective en een foute scheepskapitein samen brengt in een race door het zonnestelsel om het grootste complot in de geschiedenis van de mens te ontrafelen. The Expanse is gebaseerd op de populaire sciencefictionromans van James S. A. Corey en mede gecreëerd en geschreven door Mark Fergus en Hawk Ostby.


Keon Alexander

Keon Alexander (NCIS, Impulse), Nadine Nicole (Casual) en Jasai Chase Owens (The Deuce) krijgen vaste rollen het komende vijfde seizoen van The Expanse, zo heeft Amazon gisteren bekend gemaakt.


Nadine Nicole

Keon Alexander en Nadine Nicole zullen terugkeren als respectievelijk Marco en Melba. Jasai Chase Owens speelde in één aflevering in seizoen vier de rol van Felip. Keon Alexander verscheen in vier afleveringen in seizoen vier als Marco. Nadine Nicole was in acht afleveringen in de seizoenen drie en vier te zien als Melba.

Tot dusver zijn er vier seizoenen van The Expanse verschenen. Het vierde seizoen is sinds 13 december 2019 bij Amazon Prime Video te bekijken.
Vorige aflevering
Cibola Burn
Cibola Burn
04x10
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.
Vandaag, 11:00
De Amerikaanse horrorserie Lovecraft Country gaat in augustus in première bij HBO. Onder andere J.J. Abrams en Jordan Peele produceren de serie.
Vandaag, 10:00
1
De Britse misdaadserie Vienna Blood, met Matthew Beard (Kiss Me First), is vernieuwd met een tweede seizoen.
Vandaag, 09:00
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:58
Een week waarin sommige netwerken bekend hebben gemaakt welke pilots er zullen worden opgenomen. Mocht je nieuws hebben gemist, lees het in het overzicht van 29 juni - 5 juli.
Gisteren, 09:00
Het tweede seizoen van de Canadese misdaadserie Hudson & Rex, gebaseerd op Inspector Rex, verschijnt eind juli op Videoland.
zondag, 11:00